FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze transportabel krog

Produkt-ID: 55112

DKK 39,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze transportabel krog
DKK 39,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze transportabel krog
Beskrivelse

Beskrivelse

Enhver stald har brug for en krog


En flytbar krog er et must-have i din stald! Ingen montering nødvendig. Metalkrogen hænges blot henover enhver skillevæg i stalden og gør det let at give hesten vand. Supergod ophængning af vandspande på op til 19 liter vand.


Funktioner


 • Flyttes derhen hvor du mangler en hjælpende hånd
 • Sættes over en væg eller dør!
 • Holdbar, bærer op til 19 liter vand
 • God at have ved rejser
 • Ingen montering nødvendig
 • Kan hænge på en væg, der er op til 4 cm tykke

Detajler


 • Meget stærk
 • Kan bære en spand med 19 liter vand
 • Passer til 50517 Horze spand.
Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Strålende enhed så enkel
0 Likes

Jeg købte krogen for at sætte på bagsiden af min trailer i konkurrencer for at spare ved at skulle løfte spande for at tilbyde vand ofte. Denne enhed bare kroge på baren på rampen, og så hænger skovlen af den. Ikke mere bekymrende, hvis han er tørstig, da han bare hjælper sig selv !! Stor værdi for pengene også

Smart løsning
0 Likes

Disse er absolut strålende! Meget smart at medbringe stævner, når spande skal fjernes og tages op mange gange. De er lette og tager lidt plads. God kvalitet også. Desværre passede disse ikke stalde derhjemme, men på konferencer er de absolut fremragende!

0 Likes

Hvis det ikke passede til mine kassevægge, skulle det måske se ud som om du skulle tynde kassevægge, ikke normalt

Godt, hvis du ikke har en for tyk kassevæg
0 Likes

Vores kassevægge var for tykke, så jeg måtte hænge det i vinduesgitteret. Op til ca. 5 cm fungerer det dog. Selve krogen er lidt for lang, så denne krog fungerer kun med sådanne spande med en lille ekstra bue på løkken. Du ved, sådanne bøjninger som spande med flad side skal hænge fast. Dette er de spande, som du normalt hænger rundt. Men hvis nogen vil hænge en sort spand, kan det sandsynligvis ikke undgås at sage et lille stykke af krogen, for da fungerer det. Tænker på at skære en cm på krogen, selvom jeg har en spand med en flad side, for den har så præcis pasform, at du skal holde spandens håndtag lige op for at kunne hænge den. Lidt svært at sigte så omhyggeligt med en fuld spand. Virker meget stærk og solid, føles som om den ville holde for al min vægt, selvom den står på 19 kg. Perfekt idé til alle, der lejer et sted og ikke ønsker at bede om at få kroge i kassen! Anbefales.

Størrelse: Lille
Blandet udtalelse
0 Likes

Jeg købte 2 spandekroge, så jeg ikke så dem trække nogen steder bortset fra ... ingen af mine spande passer til krogen. Det har ikke brug for et håndtag med håndtag og uden håndtag, håndtaget skal være svagt krummet i midten for at kunne glide i krogen. Så jeg afvigede deres brugspostholder (poser med slik til heste, spand med plastikhåndtag, hønet, osv.) Og kirsebær på kagen, glider jeg i ringen min saks, at jeg ' så altid ved hånden og ryddig! Ultrastærkt, et fremragende produkt ikke desto mindre!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.