Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze trenseholder

Produkt-ID: 50020

DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze trenseholder
Beskrivelse

Beskrivelse

Standard trenseholder som hjælper dig med at holde orden på udstyret.


Teknisk beskrivelse:


10*14cm.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jeg kunne godt lide det som resten
8 Likes

Traditionel, praktisk og let at installere. Let at skubbe hovedtøjet ind i stativet og komme videre til andre ting. + gode farver, ikke kun sort. Okay

5 Likes

Dette var virkelig godt og praktisk til vores stald, farverne var også gode for os! Jeg kan ikke rigtig lide sort, det skal være farverigt! Virkelig holdbar er!

1 Likes

Jeg købte denne beslag relativt for nylig og fortryder ikke det! Det er meget praktisk at bruge. Fastgørelsesskruer er inkluderet i det, så det efter modtagelse af varerne samme dag straks "læ" i vores stald!

SEJ
1 Likes

Den er dejlig til mine sadler. Den kan holde de bedste sadler jeg har. Jeg ville meget gerne anbefale den.

Seje farver
0 Likes

Jeg købte snaffelholderen, der matchede sadelholderen i lyserød og er begejstret! Super del for lidt penge, og det inkluderede også skruer. Så adgang, så længe der stadig er denne seje farve! Og det lyserøde ser virkelig meget smukkere ud end her på billedet !!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.