Flash Sale! Spar 8% på hele din bestilling *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo

Stigbøjler & Stigremmer

Stigbøjler til engelske sadler får i mange forskellige stile og materialer. Vælg mellem rustfrit stål, komposit, plastik eller sikkerhedsstigbøjler for at dække dine behov.

Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre:
95 artikler

Stigbøjler fås i mange varianter, der passer til alle discipliner og ønsker.

Vælg mellem rustfrit stål, komposit, plastik, sikkerhed, fillis eller roterede stigbøjler. Stigbøjler af komposit er lette, og er seneste trend på markedet. Det lette materiale kan designes med optimale vinkler som hjælper rytteren med at holde foden i korrekt position. Ligesom med roterede stigbøjler kan kompositbøjlerne hjælpe rytteren med at holde hælen rigtigt i stigbøjlerne. Sikkerhedsstigbøjler og stigbøjler af plastik er normalt blandt begyndere, og giver mere tryghed hos yngre og mindre erfarne ryttere. Sikkerhedsstigbøjler har en elastik der går op i tilfælde af et styrt. De er designet til at foden ikke bliver hængende i stigbøjlen hvis rytteren falder, så man ikke bliver trukket efter hesten.

Til traditionelle stævner bruges normalt klassiske stigbøjler.

Stigbøjler af rustfrit stål eller fillis stigbøjler er det traditionelle valg til stævner. Det klassiske design i rustfrit stål gør, at de ser godt ud med enhver sadel, de ruster ikke, er lette at vedligeholde og holder sig blanke. Fillis stigbøjler med solide, hvide gummiindlæg er en favorit hos mange ryttere, og det traditionelle design passer til alle sadler i alle discipliner..