Stigbøjler & Stigremmer

Stigbøjler & Stigremmer

Stigbøjler til engelske sadler får i mange forskellige stile og materialer. Vælg mellem rustfrit stål, komposit, plastik eller sikkerhedsstigbøjler for at dække dine behov.
84 artikler

Køb Stigbøjler & Stigremmer på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Stigbøjler fås i mange varianter, der passer til alle discipliner og ønsker.

Vælg mellem rustfrit stål, komposit, plastik, sikkerhed, fillis eller roterede stigbøjler. Stigbøjler af komposit er lette, og er seneste trend på markedet. Det lette materiale kan designes med optimale vinkler som hjælper rytteren med at holde foden i korrekt position. Ligesom med roterede stigbøjler kan kompositbøjlerne hjælpe rytteren med at holde hælen rigtigt i stigbøjlerne. Sikkerhedsstigbøjler og stigbøjler af plastik er normalt blandt begyndere, og giver mere tryghed hos yngre og mindre erfarne ryttere. Sikkerhedsstigbøjler har en elastik der går op i tilfælde af et styrt. De er designet til at foden ikke bliver hængende i stigbøjlen hvis rytteren falder, så man ikke bliver trukket efter hesten.

Til traditionelle stævner bruges normalt klassiske stigbøjler.

Stigbøjler af rustfrit stål eller fillis stigbøjler er det traditionelle valg til stævner. Det klassiske design i rustfrit stål gør, at de ser godt ud med enhver sadel, de ruster ikke, er lette at vedligeholde og holder sig blanke. Fillis stigbøjler med solide, hvide gummiindlæg er en favorit hos mange ryttere, og det traditionelle design passer til alle sadler i alle discipliner..