FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu

Compositi Safety Matrix tåbure.

Produkt-ID: 16075

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Compositi Safety Matrix tåbure.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Compositi Safety Matrix tåbure.
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Compositi Safety Matrix tåbure.
DKK 229,00
Horze sikkerhedsstigbøjler med gummiringe
DKK 341,10 DKK 379,00
Compositi Safety Matrix tåbure.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideel til begyndere eller turryttere, disse tåhætter hindrer foden i at glide gennem stigbøjlen.


Lette tåhætter af plastik som forhindrer at foden glider gennem stigbøjlen og sætter sig fast. Disse plastikhætter fastgøres til stigbøjlen med en enkel skrue. Vær tryg ved at uerfarne ryttere er sikre med disse tåhætter.


Egenskaber:


  • Lette og holdbare
  • Nødvendigt sikkerhedsudstyr til nye ryttere og turridning
  • Forebygger uheld
  • Slidstærk plastik
  • Nemme at fastgøre til stigbøjlerne
  • Universalfastgøring
  • Skridsikker sål

Teknisk beskrivelse:


Størrelse small passer til 110 mm stigbøjler, og large passer til 120 mm stigbøjler.Par.


Vaskeanvisning:


Skyl hætterne med vand når de er beskidte. Brug mild sæbe hvis det er nødvendigt. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vidunderligt produkt!
0 Likes

Jeg har haft disse i over et år nu. Der er ikke noget, jeg kan sige negetivt. Jeg har et nerveproblem, der forlader venstre side, især mit ben, spasmer eller bare svag at bruge. Min achillies sen tillader ikke, at min heal overhovedet falder meget. Disse tåbure giver mig mulighed for at køre sikkert. Et fod, der ikke er buret, vil altid finde en måde at glide fremad. Disse fastgøres let og kan hurtigt skiftes tilbage til en gummipude til en anden rytter. Hvis de virkelig sidder fast med sand og snavs, en hurtig vask, og de ser nye ud igen. (Jeg har også lagt opvaskemaskine på øverste hylde) Da de er så lette, trækkes de ikke ned, hvilket gør det svært at få jern, hvis du falder, mens du kører eller monterer. Perfekt til mine problemer! Tak Horze for strømpe disse!

Størrelse: Normal
Pålidelig og praktisk indsatssikker for stigbøjler Horze Matrix
1 Likes

For nylig begyndte jeg bare med at ride på hest, og instruktøren rådede mig til at købe en sikker indsats til stigbøjler. Fundet en passende i denne butik. Jeg kunne godt lide denne model: designet er behageligt, kvaliteten er god, meget lys, men samtidig stærk. Fastgørelsen er godt udført, den holdes sikkert af bolte. Disse indsatser forhindrer, at foden glider i stigbøjlen. Jeg er meget roligere med dem at ride på hest. Så denne højkvalitetsindsats, der er sikker til stigbøjler, Horze Matrix passer ideelt til mig. Derudover er prisen ganske passende og bragt hurtigt. Derfor er købet mere end tilfreds.

Størrelse: Normal
Terapeutisk centerbrug
0 Likes

Jeg købte disse til brug i et terapeutisk ridecenter. Vi har et par studerende i benstag, og har fundet, at burene virkelig hjælper med at holde foden i stigbøjlen uden fare for at hænge op. Vi bruger selvfølgelig sikkerhedsstifter, men nogle af seler projicerer højt nok til at fange toppen af stigbøjlen; disse forhindrer det. Jeg tror, vi måske bestiller voksenstørrelsen snart. Barnets størrelse er virkelig det - selv vores lidt større børn, der favoriserer spidse støvler, finder disse lidt korte.

Størrelse: Normal
0 Likes

Let og rent. Det lykkedes mig kun straks at bryde den anden monteringsskrue, da jeg satte tåhætten på piedestallen, men indstillingen forblev stadig på sin plads, men strammede ikke godt.

Størrelse: Normal
Sikker indsats til stigbøjler
2 Likes

Når jeg havde prøvet disse indsatser, besluttede jeg at få mine egne. Meget god til daglig træning, til at arbejde i markerne. Det vil være nyttigt for både en begynder og enhver rytter, der er bekymret for sikkerheden. Og et klart plus: du kan bruge ethvert (!) Sko til træning.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.