Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Compositi Safety Matrix tåbure.

Produkt-ID: 16075

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Compositi Safety Matrix tåbure.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Compositi Safety Matrix tåbure.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideel til begyndere eller turryttere, disse tåhætter hindrer foden i at glide gennem stigbøjlen.


Lette tåhætter af plastik som forhindrer at foden glider gennem stigbøjlen og sætter sig fast. Disse plastikhætter fastgøres til stigbøjlen med en enkel skrue. Vær tryg ved at uerfarne ryttere er sikre med disse tåhætter.


Egenskaber:


  • Lette og holdbare
  • Nødvendigt sikkerhedsudstyr til nye ryttere og turridning
  • Forebygger uheld
  • Slidstærk plastik
  • Nemme at fastgøre til stigbøjlerne
  • Universalfastgøring
  • Skridsikker sål

Teknisk beskrivelse:


Størrelse small passer til 110 mm stigbøjler, og large passer til 120 mm stigbøjler.Par.


Vaskeanvisning:


Skyl hætterne med vand når de er beskidte. Brug mild sæbe hvis det er nødvendigt. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Sikker indsats til stigbøjler
2 Likes

Når jeg havde prøvet disse indsatser, besluttede jeg at få mine egne. Meget god til daglig træning, til at arbejde i markerne. Det vil være nyttigt for både en begynder og enhver rytter, der er bekymret for sikkerheden. Og et klart plus: du kan bruge ethvert (!) Sko til træning.

Store!
1 Likes

Jeg er en para dressurrytter, og jeg har ingen reel brug af mine ben. Jeg havde brug for noget for at forhindre, at mine fødder gled igennem, og disse var perfekte! De er lette og også iøjnefaldende og minimalistiske sammenlignet med lignende produkter. Jeg fandt dem nemme at fastgøre og bruge dem hele tiden med de sammensatte stigbøjler fra Horze også. Tilsammen er der en let opløsningsopløsning, der holder mig sikker og holder stigbøjerne med mine fødder, selvom jeg lægger begrænset vægt på dem.

Pålidelig og praktisk indsatssikker for stigbøjler Horze Matrix
1 Likes

For nylig begyndte jeg bare med at ride på hest, og instruktøren rådede mig til at købe en sikker indsats til stigbøjler. Fundet en passende i denne butik. Jeg kunne godt lide denne model: designet er behageligt, kvaliteten er god, meget lys, men samtidig stærk. Fastgørelsen er godt udført, den holdes sikkert af bolte. Disse indsatser forhindrer, at foden glider i stigbøjlen. Jeg er meget roligere med dem at ride på hest. Så denne højkvalitetsindsats, der er sikker til stigbøjler, Horze Matrix passer ideelt til mig. Derudover er prisen ganske passende og bragt hurtigt. Derfor er købet mere end tilfreds.

0 Likes

En god opfindelse for begynderen, foden forbliver godt til højre for piedestallen. Den 8-årige datter har nu sine fødder på fødderne under hele turen uden at skulle pege sin fod. De er også lette, men alligevel ikke svage.

Let og sikkert!
0 Likes

Disse var super enkle at installere, virke stabile og godt lavede. Jeg kommer lige tilbage fra en dårlig knæskade og tænkte, at disse måske bare redder dagen, hvis der sker noget. Hellere være på den sikre side!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.