Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Sprenger Bow Balance stigbøjler

Produkt-ID: 16125

DKK 1.349,00
(Prisen er inkl. moms)
Sprenger Bow Balance stigbøjler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Bow Balance stigbøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

Den buede form ændrer vægtfordelingen og giver derved større komfort og bedre balance.


Teknisk beskrivelse:


Sælges i par.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk!!
4 Likes

Har brukt disse i noen år, og har de på begge saler (jeg også), skal også få disse til min tredje sal om kort tid. Beste stigbøylene jeg har brukt!

FANTASTISKE
3 Likes

Beste stigbøylene jeg har sittet min fot i noen sinne. Jeg har leddgikt og har hatt problemer med at beina mine sovner fordi ankelen ikke har noe som "gir etter" i vanlige stigbøyler.. så ble ofte at jeg ikke klarte å ha hælen bøyd nedover. Byttet til de stigbøylene her og problemet er borte. Sitsen er blitt bedre fordi nå ligger beina naturlig rundt hesten, ingen vonde ankler etter en 3 timer tur på hesteryggen eller en skikkelig dressur økt. Virkelig å anbefale.

Beste stigbøylene!
1 Likes

Favorittstigbøylene mine! Har de på begge salene mine, og er superfornøyd! Er en god stund siden jeg kjøpte de, og de er like fine enda. Veldig fine i designet er de også :) Er ganske stiv pris på de, men totalt verdt det!

Veldig fornøyd
1 Likes

Jeg har hatt disse stigbøylene i ca ett år nå, og er veldig fornøyd. Jeg kjøpte dem pga. problemer med føttene som gjorde det til en utfordring å ri, og disse stigbøylene har absolutt gjort det mye bedre for meg. Det er demping i dem, som gjør at de ikke føles like "harde" som vanlige stigbøyler. I tillegg er de brede og har godt grep til føttene.

Vanvittig gode stigbøyler!
1 Likes

Jeg har brukt disse stigbøylene for noen år tilbake, og kjøpte meg nylig et par selv. De er utrolig gode for meg som sliter med både anklene og knærne, siden de er fleksible og fjærer/demper godt. I tillegg har de en bred og solid fotplate, som gjør at jeg får bedre støtte og balanse når jeg rir. De er dyre, men jeg vil absolutt si de er verdt prisen! Det eneste jeg kunne tenkt meg som forandring, er at festet til stigbøylereima var vridd 90 grader, slik som Sprenger sine andre fleksible bøyler (da henger bøylene riktig vei).

Super stigbøjle!
0 Likes

Jeg er SÅ glad for mine nye stigbøjler! De holder hvad de lover, og det er jo rart når det jo er en dyr bøjler. Det er lige som at gå på skyer at ride med dem - de følger foden helt fantastisk :)

Wie erwartet gut.
0 Likes

Guter Sicherheitssteigbügel, sehr angenehm beim reiten. Qualität ist wie erwartet gut.

Gode og bruke
0 Likes

Må si jeg liker de særs godt. Sitsen får litt hjelp ved at man får foten litt mer på plass der den skal være. Og siden jeg har en dårlig ankel så slipper jeg å vri foten mer enn nødvendig, som en jo må i vanlige stigbøyler. Så langt fornøyd, skal bli spennende å se hvor lenge de varer. Jeg bestilte i den største størrelsen, da har man plass til store vinterstøvler og.

Stigbøjle
0 Likes

Dejlig stødabsorberende bøjle. Gummipads lidt glatte. Men lækker stigbøjle.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.