Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Sprenger Bow Balance stigbøjler

Produkt-ID: 16125

DKK 1.449,00
(Prisen er inkl. moms)
Sprenger Bow Balance stigbøjler
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sprenger Bow Balance stigbøjler
Beskrivelse

Beskrivelse

Den buede form ændrer vægtfordelingen og giver derved større komfort og bedre balance.


Teknisk beskrivelse:


Sælges i par.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Utroligt godt! Anbefalet !!
5 Likes

Jeg købte disse hovedsageligt fordi jeg ønskede sikkerhedsstifter. "Flot, jeg tager dem!" Sælgeren talte om de fantastiske egenskaber med knæ og led. ”Vi får se,” tænkte jeg skeptisk. Efter den første tur var jeg super tilfreds med mit køb, "Fantastisk!" Og efter et par træningspunkter kunne jeg finde ud af, at jeg ikke længere gjorde ondt i knæet, og at jeg faktisk får hjælp til ledssvigt. Disse anbefaler jeg alle at købe. Kvalitet har sin pris, og i betragtning af sikkerheden OG den ergonomiske virkning er de værd at hver krone !!

Fantastisk !!
4 Likes

Har brugt disse i et par år og har dem på begge haller (også jeg), får også disse til min tredje sal på kort tid. Bedste stigbøjler, jeg har brugt!

3 Likes

De bedste sejlbåde på markedet! Med andre sadelstiver får jeg ofte ømhed i knæ, ankler, benmembraner og lænderyg under rideturen. Disse sejlbåde redder mig dagligt fra mange timers unødvendig lidelse. Stærkt anbefalet!

WONDERFUL
3 Likes

De bedste stigbøjler, jeg nogensinde har sat foden på. Jeg har gigt og har haft problemer med at få mine ben til at falde i søvn, fordi ankelen ikke har noget at "give op" i almindelige stigbøjler .. så ofte var det, at jeg ikke lykkedes at få hælen bøjet ned. Skiftet til stigbøjler her, og problemet er væk. Sædet er forbedret, fordi benene nu er naturligt omkring hesten, ingen ømme ankler efter en 3 timers ridetur eller en ordentlig dressur. Virkelig anbefale.

Fremragende og stilfulde stiger!
2 Likes

Den bedste stigbøj, jeg nogensinde har prøvet! Giver god støtte og fiasko for dine knæ såvel som at være stilfuld og nyskabende. Absolut værd sin pris!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.