Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Horze stigremme

Produkt-ID: 16502

DKK 239,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze stigremme
Beskrivelse

Beskrivelse

Økonomiske stigremme der ser dyre ud.


Disse billige stigremme er et godt valg for ryttere på budget. De veludførte stigremme har numre præget ved hullerne så du lettere kan huske hvor du foretrækker at have dem. Massive spænder af rustfrit stål som er slidstærke og tåler hårdhændet brug. De bløde remme er af god kvalitet selvom prisen er lavere.


Egenskaber:


  • Hverdagsstigremme der er til at betale
  • Spænder af rustfrit stål
  • Prægede numre så du kan huske din foretrukne længde
  • Signatur "Z"-emblem for enden af hver rem

Teknisk beskrivelse:


Par.


Vaskeanvisning:


Rengør med en fugtig klud og anvend læderplejeprodukter efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

fine stigremme
4 Likes

Det er et par fine stigremme, i en fornuftig tykkelse og god kvalitet. Ville helt sikkert købe dem igen

Dejligt kraftigt læder og tydelige tal ved hullerne
2 Likes

De brune er meget mørke i farven! Næsten sorte. Men det er en dejligt kraftig læderkvalitet og de er slidstærke. Har dem både i sort og brun :)

gute Qualität zum guten Preis
1 Likes

Die Horze Steigbügelriemen haben eine gute Qualität und der Preis ist auch in Ordnung.

very nice quality
1 Likes

Very nice soft leather at the price. The do not look cheap at all. This is coming from someone who owns arc de triomphe items. I just needed some schooling leathers and these were better than expected

Great Price and Great Quality!
1 Likes

I was worried buying these, but based on the review and such a great price I gave them a try. I ordered wrong size some am sending back for exchange but I was thrilled with the quality of these; just as nice as many name brands twice the cost.

Great Item
1 Likes

Forgot to do star portion of review I did below this one; so here it is!

Tolle Riemen
1 Likes

Diese Riemen sind echt toll. Ich benutze sie nun öfters und sie sind echt top. DIe nummerierten Löcher sind gut, da man dadurch denn Durchblick behält von der Länge.

1 Likes

Jeg er ikke specielt imponeret over disse stigeremme i brun. Jeg forventede et par i brune, men de er så mørje at de nærmere er sorte, desuden forventede jeg at der var messingspænder (som på billedet) det er der ikke. Så ikke nogle gode billeder af dem!

Sehr gut für den Standartgebrauch
1 Likes

Die Bügelriemen sind für das klassische Reiten ideal. Wenn man aber mehrfach die Bügellänge verstellen muss täglich (reiten auf der Rennbahn) nutzt sich das Leder schnell ab. Ansonsten tiptop, stabil und schönes Leder.

Top Preis-/Leistungsverhältnis
1 Likes

Die Riemen sind absolut ausreichend. Gutes Material und die Nummerierung der Löcher ist spitzen.

Great leathers for the price
1 Likes

The leather quality is a little stiff, but with a little bit of oiling it should supple right up. I was very suprised by these. My favorite quality is how THICK these are. They do not feel like 25 dollar leathers at all. Very durable.

0 Likes

Jeg er ikke specielt imponeret over disse stigeremme i brun. Jeg forventede et par i brune, men de er så mørje at de nærmere er sorte, desuden forventede jeg at der var messingspænder (som på billedet) det er der ikke. Så ikke nogle gode billeder af dem!

Dårlig kvalitet
0 Likes

Vil helt klart IKKE købe dem igen. Fik dem hjem, og de var nærmest helt sorte + med sølvspænder, selvom der er vidst noget andet på billedet! Jeg red med dem i en halv time, og læderet var allerede igang med at knække + hullerne bliver lange.. Næste gang bruger jeg lidt flere penge og køber nogle der er lidt dyrere :-)

Gode og slitesterke
0 Likes

Fine reimer som ikke er veldig stive når de kommer, veldig solide. Men, de var litt stive første gangen og prøvde å olje de, men olja trakk seg ikke inn.

Enkle og gode stigbøylereimer
0 Likes

Rimelige og slitesterke stigbøylereimer. Er ganske stive i starten, men med litt lærbalsam ble de veldig gode. Prisen er god, passe god kvalitet og farger ikke av på salen. Meget fornøyd med mitt kjøp, anbefales!

Stigremme
0 Likes

2stk til en dejlig lav pris super lækker kvalitet Er stor fan af jer ❤️

Very Nice and Reasonably Priced
0 Likes

I needed some stirrup leathers and I was very happy with these. They look great and are very thick and high quality especially for the price. Probably the same quality as some of the more expensive ones.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.