Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Manelastikker

Produkt-ID: 26210

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Manelastikker
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Manelastikker
Beskrivelse

Beskrivelse

Gummielastikker til fletninger i hale og man.Ca. 500 stk.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stor tyggegummi !!!
7 Likes

Gummi er bare super, uanset hvad jeg køber tyggegummi til heste, er alle revet eller glider. Og disse viskelædere er meget stærke og går ikke i stykker. Røde gummibånd ser meget seje ud på min sorte hest. Nu løber hun med mit hår. Elsker det, og prisen bider ikke!

Kvalitetsgummi!
4 Likes

De tog hvidt og sort tyggegummi. Kvaliteten er fremragende, holder meget godt. Gå ikke i stykker, sidde tæt!) Heste kører nu med pigtails :) En fantastisk mulighed til start og træningsproces!

Super holdbar!
1 Likes

Dette er de bedste elastiske bånd endnu! For en sådan pris kunne du forvente, at de skulle være af lavere kvalitet og bryde ganske let, men bogstaveligt talt INGEN af dem knækkede ved fletning, uanset hvor hårdt jeg trak! :) 100% anbefaler

Elastikker.
1 Likes

Gode elastikker i forhold til pris. De holder rigtig godt, der skal en del til før de går i stykker. De kommer i en lille pose, hvor der er ca. 500 stk i.

SUPI
0 Likes

meget flot !!! så vidunderlig ud på min hafis! Jeg vil straks købe igen!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.