Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Comfort-Grip badebørste

Produkt-ID: 26154

DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Comfort-Grip badebørste
Beskrivelse

Beskrivelse

To-i-en strigle.
Kombinationen af svamp og børste har to rækker bløde børster omkring en absorberende svampekerne. De ydre børster er lidt kortere end svampen for at sikre en grundig rengøring. En blød, komfortabel gummiryg med en nylonrem gør at den er nem at holde om selvom den er dyppet i vand. Perfekt til nedvaskning af svedige heste og fjernelse af skidt fra stalden. Denne kombination af svamp og børste kan klare selv det mest genstridige snavs!


Egenskaber:


  • To rækker af børster omkring en svamp i midten
  • Blødt komfortabelt gummigreb
  • Holdbar, forstærket nylon håndstrop
  • Horze "Z"-logo på toppen af gummihåndtaget

Teknisk beskrivelse:


Total børstestørrelse 18 x 9 cm. 2,5 cm lange børster. Svampens højde: 3 cm.


Vaskeanvisning:


Skyl grundigt med sæbevand for rengøring. Lufttør.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

super!
0 Likes

Ich bin tozal begeistert von der Bürste sehr begeistert. ich habe sie im sommer für mein poferd gekauft und das waschen fällt viel leichter und geht auch schneller. sie entfernt auch starken schmutz mühe los!

Kjempebra!!
0 Likes

Brukte denne i sommer, da jeg vasket en hest som var redd for vannslange, og hadde aldri vært vandt til å bli vasket.Denne var en livredder! Kjempebra! Helt genialt med svamp i midten som får med seg masse vann, også børsten rundt som "skurer"! Anbefales virkelig! Veldig rimelig pris også!

Begeistert
0 Likes

Die Bürste ist genial!!!!! Durch die Kombination aus Bürste und Schwamm in Verbindung mit dem gummierten Griff, kann man das Pferd so richtig schön sauber schrubben :) Die Bürste liegt gut in der Hand.

Endlich gehen Schweißränder easy raus ohne hartes Schrubben
0 Likes

Spart Wasser, spart Kraft, angenehmer fürs Pferd, endlich geht der Dreck raus, aber Borsten weich genug dass selbst ein sensibles Pferd nicht zickt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.