FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Bucas Recuptex Therapy dækken.

Produkt-ID: 316877

DKK 1.439,10
DKK 1.599,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Bucas Recuptex Therapy dækken.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Bucas Recuptex Therapy dækken.
DKK 1.439,10
DKK 1.599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Bucas Recuptex Therapy dækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Bucas har udviklet et helt nyt Recuptex Therapy-dækken, der ikke bare afhjælper adskillige medicinske problemer, men det kan også være en hjælp ved følgende lidelser:
Leddegigt.
Ømme muskler.
Ødelagt blødt væv.
Muskelspændinger.
Kissing spine.
Materialet er fremstillet af ekstremt fint mesh i rustfrit stål og fungerer som skjold og reflekterer de magnetiske felter fra kroppen. Det stimulerer blodcirkulationen og iltgennemstrømningen i hestens krop, og heler og reducerer ophævning og inflammation, og derved fremskynder helingen.
Hesten kan have det på 24/7 om nødvendigt, men det anbefales at man starter langsomt og monitorerer brugen af Recuptex Therapy-dækkenet den første gang. Da materialet er med til at varme musklerne op, kan hesten af og til komme til at svede efter længere tids brug.
Bucas Recuptex Therapy-dækken er det ideelle valg til behandling af kronisk leddegigt eller rygproblemer, og er med til at øge helingsprocessen i et naturligt beskyttet miljø. Den patenterede Snap-lock magnetiske front og krydsgjorde holder dækkenet på plads.
Dækkenet kan vaskes op mod 100 gange ved 30°C og det vil stadig have sine egenskaber, ulig mange andre terapidækkener på markedet.
Recuptex Therapy-dækkenet er et troværdigt og højteknologisk hestedækken som ingen hest bør undvære.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Mistankerne er gode
0 Likes

Jeg har en fornemmelse af, at det gør min hest meget rolig. Først troede jeg, at han havde klager i ryggen, men dette viste sig at være en seneskade. Jeg har besluttet at beholde tæppet, fordi det forbliver meget stille under det og derfor er lettere at håndtere i løbet af sin hvileperiode. Hans ryg forbliver også god.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.