Køb Tilbehør til kattefoder online til en fabelagtig pris | horze.dk
Tilbehør til kattefoder

Tilbehør til kattefoder

Katteskåle er en god måde at personliggøre måltiderne på og adskille skålene fra de andre familiemedlemmer. Foderskåle til katte fås i flere farver og stile, så du kan pynte kattens spiseområde.
5 artikler
Køb Tilbehør til kattefoder fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du købe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Katteskåle er perfekte til måltider.

En katteskål holder kattens måltider adskilt fra resten af familien, og gør fodringen enklere. Med en egen madskål behøver du ikke at tænke over hvilken skål du skal bruge til næste måltid, du kan bare finde kattens egen madskål frem. Specialdesignede kattemadskåle til tørfoder og vådfoder blandes dermed aldrig med mad til mennesker. Vælg en personlig skål for at gøre det endnu lettere at adskille den fra almindelige tallerkner. Giv katten en personlig katteskål, så den ikke blandes med andre skåle.

Katteskåle gør fodringen enkel.

Kattemadskåle har den perfekte størrelse til kattens måltider, og er tilpas dybe til at katten nemt får fat i maden uden at spilde på gulvet. Kattemadskåle er udformet så katten nemt kommer til både mad og vand. Begræns spredning af bakterier ved at opbevare katteskålene adskilt fra de skåle mennesker bruger.