Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu

Back-On-Track rygvarmer, 100cm x 100cm

Produkt-ID: 17581

DKK 640,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back-On-Track rygvarmer, 100cm x 100cm
Beskrivelse

Beskrivelse

En terapeutisk rygpad som får musklerne til at slappe af og understøtter skadesforebyggelse og heeling.


Denne terapeutiske rygpad bruger avanceret Welltex stof, som indeholder polyester tråd indlejret med et fint keramisk pulver. Udviklet til at reflektere hestens egen kropsvarme og skabe en beroligende infrarød termisk varme, som virker smertelindrende på betændt muskulatur, ligamenter, sener og led. Anvendes både til skadesforebyggelse og til restitution efter skader. Rygpaden er med til at varme hestens ryg op før træning, så muskulaturen løsnes op. Det særlige stof reflekterer kropsvarmen og afspænder musklerne. Gjordstrop i nylon tillader brug af gjord og er perfekt til brug før stævner eller træning eller over natten under hestens dækken. Velcrobåndet kan tages af, så pad'en kan sys ind i et eksisterende dækken.


Egenskaber:


  • Terapeutisk rygpad som bruges før opvarmning eller afkøling
  • Fantastisk til heste med øm eller kold ryg
  • Bruges både skadesforebyggende og til restitution
  • Beroligende termisk varme lindrer smerte
  • Størrelse - 3' x 3'
  • Velcrobåndet kan tages af, så pad'en kan sys ind i et eksisterende dækken eller bruges med en gjord

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polypropylen med Back-on-Track's revolutionerende nye keramisk fyldte fiber.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes ved 30 grader C med mildt rengøringsmiddel.Bemærk:Brug ikke skyllemiddel.Må ikke tørretumbles, da dette kan ødelægge produktet. Brug kun tørresnor.Må ikke stryges ved en temperatur højere end 50 grader Celsius.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super pad!
4 Likes

Jeg træner en hest med en forholdsvis følsom toplinje. Netop om vinteren troede jeg, at det ville være dejligt at kunne varme ryggen før og efter træning. Hesten reagerer super godt på det! Meget mere afslapning også i frigivelsen over ryggen. Bagvarmeren er også blevet brugt af en række venner og bekendte, og de er alle lige entusiastiske over det. Det er i første omgang utroligt, hvor varmt det bliver under puden efter cirka femten minutter. Heste går helt afslappet, som om de er under solariet! Jeg er helt solgt med hensyn til Back on Track-produkter. Du har virkelig super kvalitet til en pris, der måske kan synes høj i starten. Jeg tror, at bagvarmeren virkelig er pengene værd.

Heste rygvarmer
4 Likes

For at være ærlig er det forfærdeligt. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor godt det fungerer, fordi jeg ikke kan holde det på hesten. Det er ikke formet til at passe på nogen måde, så det ikke sidder fladt. Med en sirkle over det gik det sig straks ud. Derefter satte jeg cirklen gennem båndsløjferne, og den gik i sig selv og sirklen baglæns. (Dette er så snart hesten rykkede rundt). Jeg prøvede den klistrede velcro-strip, men det klæber sig ikke fast ved de glatte nylonforinger på mine regn-tæpper til sommervægt. Jeg kan ikke tænke på en anden måde at holde den på bagsiden af min hest på. En brystrem ville stoppe den med at gå baglæns, men jeg tror, det ville være mægtigt ubehageligt for hesten i flere timer. Jeg har givet op. Den er foldet i mit bryggers. Jeg antager, at jeg lægger det på eBay.

Tilbage på sporet bagvarmer
3 Likes

Helt fantastisk! Selv har jeg en hest, der er øm i ryggen, dette produkt har været helt fantastisk. Det fungerer virkelig som det skulle, og jeg har virkelig intet andet end at sige, at det har holdt det, det lovede! Ulemperne ved dette produkt er, at det er dyrt, og det formes ikke efter hestens ryg, så det kan efterlades lidt "krøllet", hvis du ikke er god til at rette den op. Anbefalet!

Top quilt - til både hest og mand!
1 Likes

Et fantastisk produkt med mange anvendelser; fastgjort til din hests sædvanlige dyne giver den effekten hele tiden, anvendt efter træning med en dyne giver den ekstra afslapning til allerede opvarmede muskler. Eller hvorfor ikke prøve at ryste dit hår og pak dig ind i Back-On-Backs rygvarmer, når du er stiv efter en hård dag i stalden.

tilbage på sporet tilbage
1 Likes

meget godt produkt, jeg anbefaler det til alle typer heste. det varmer faktisk hestens ryg. hvad enten det er før eller efter arbejde, hjælper det med at forberede ryggen på hesten.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.