FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Cavalor An Energy Boost (5 sprøjter x 50 g (47 ml))

Produkt-ID: 25433

DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Cavalor An Energy Boost (5 sprøjter x 50 g (47 ml))
DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Cavalor An Energy Boost (5 sprøjter x 50 g (47 ml))
Beskrivelse

Beskrivelse

En pasta til sportsheste der giver hesten et hurtigt og kraftfuldt ”boost” med energi for maksimal præstation. Cavalor An Energy Boost er en blanding af elektrolytter, vitaminer, aminosyrer og sukre som er vigtige for kroppen i sport.

Brug

Cavalor An Energy Boost er beregnet til at give hesten ekstra energi og vigtige næringsstoffer før, under og efter anstrengende præstationer.

Når det gives før en hård præstation forsyner Cavalor An Energy Boost hesten med kvalitets næringsstoffer til opretholdelse og forstærkning af præstationen. Det giver hesten energi i form af let tilgængelige kulhydrater. Ved hård anstrengelse kan glukoseniveauet falde drastisk med skadelige konsekvenser for præstationen. For at sikre at hesten begynder med et optimalt glukoseniveau anbefales det at Cavalor An Energy Boost gives lige inden præstationen (maksimalt en halv time inden). I tillæg giver Cavalor An Energy Boost mineraler, vitaminer og substrater som er vigtige for muskelfunktion.

Cavalor An Energy Boost gives efter konkurrence eller hård anstrengelse for hurtig rekreation. Sportsheste sveder meget ved hård anstrengelse, stress og under transport. Elektrolytter er vigtige når energi skal omsættes til styrke og udholdenhed. Tab af elektrolytter kan medføre træthed og udmattelse. Da vævsreparation øges af muskelaktivitet, er det nødvendigt med næring og byggesten. Yderligere, skal mineraler som tabes gennem sved, stress eller muskelomsætning erstattes for hurtig rekreation og konstant optimal form.

Produktets sammensætning, administration og sikkerhed

Cavalor An Energy Boost er udviklet til elite konkurrenceheste. Cavalor An Energy Boost indeholder elektrolytter såsom natrium og kalium, vitaminer (B1, B2, B3, B6, B12 og C), mineraler (calcium og fosfor), aminosyrer og glukose med en hurtig og komplet optagelse (indenfor 10 minutter) for at hindre at hesten løber tør for energi. Cavalor An Energy Boost indeholder ingen stoffer som er forbudte i sportsheste. Administrationen er enkel: pastaen lægges på ryggen af hestens tunge. Dosen gør det muligt at give Cavalor An Energy Boost når som helst, selv under konkurrence (fx efter opvarmning).

Dosering

Per event/dag efter behov: 1 booster på hestens tungeryg (mængden kan justeres med sprøjten). Maksimal dosis: 3 boostere per dyr per dag.

Pakning

Æske med 5 x 50 g sprøjter

FAQ

Hvad er fordelene ved Cavalor An Energy Boost?

Med Cavalor An Energy Boost kan du give din hest en ekstra dosis/boost med let tilgængelige næringsstoffer som er vigtige under konkurrence og intens træning. Pakningen er designet specielt til brug under konkurrence.

Kan jeg bruge Cavalor An Energy Boost i stedet for vitamintilskud under konkurrence?

Cavalor An Energy Boost er designet til at give et øjeblikkeligt boost af næringsstoffer (energi) inden man starter konkurrencen. Hvis hesten har brug for ekstra vitaminer og mineraler under flerdagskonkurrencer på højt niveau, kan man give Cavalor Pow'red Performance. Ved tilskud af ekstra vitaminer og mineraler uden for konkurrencer, bør man give Cavalor Nutri Plus.

Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

giver energi!
0 Likes

Ved konkurrence bruger jeg altid Cavalor® Energy Booster. Jeg er meget tilfreds med resultaterne af Cavalor-produkter. Min hest har udviklet sig positivt og er klar til den kommende sæson. Jeg vil anbefale alle at lægge meget mere vægt på ernæring af sportshestene og overlade ernæringsadministrationen af hver tophest til Raval-specialisterne i Cavalor. Dette er virkelig vigtigt i topsporten ".

Størrelse: Lille
Koos De Ronde
0 Likes

Cavalor® products were a big help to me in winning the FEI World Cup Driving Championship. Because of this, my horses stayed very fit over the entire three days. It is a very strenuous competition. I always give each of my horses Cavalor® An Energy Boost a half-hour before we go. I'm happy with Cavalor's wide range of proven products because they keep my horses feeling good and fit to compete at top levels."

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.