Bedste Pris

Cavalor Oilmega, 10 L

DKK 1.164,00
Prisen er inkl. moms
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 4 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
14 Dages Retur

Beskrivelse

Da det indeholder en helt specifik blanding af fedtsyrer forbedrer Cavalor OilMega din hests generelle velbefindende og præstation.Cavalor OilMega gives i mindst 30 dage (helst 60 dage) og kan også bruges dagligt.Første uge: sprøjt 100 ml per dag over foderetVed start i anden uge: sprøjt 50 ml per dag over foderetTilsættes foderet i mindst 30 dage, helst 60 dage.Pakning: spand med 10 l (1 pump er 25 ml)

FAQ

Hvad adskiller Cavalor OilMega fra andre olier?

Vegetabilske olier fra forskellige kilder indeholder flere omega-3 fedtsyrer end omega-6 fedtsyrer og vice versa. Cavalor OilMega er en blanding af forskellige vegetabilske olier for at give en afbalanceret fedtsyreprofil. I tillæg til denne specielle blanding af vegetabilske olier indeholder Cavalor OilMega den patenterede ingrediens NAB (Natural Anti-Biotics). NAB består af ingredienser som er kendt for deres antimikrobielle egenskaber. Heste med muskelproblemer kan drage fordel af at kombinere Cavalor Muscle Fit og Cavalor OilMega. Manipulering af kostens fedtsyre-ratio kan være til fordel for immunstatus, sædkvalitet og hudstatus.

Cavalor OilMega giver energi og påvirker dyrets fedtsyresammensætning og immunstatus. NAB i Cavalor OilMega kan hjælpe mikrofloraen med at bekæmpe patogener. Cavalor Resist leverer næringsstoffer som er nødvendige til forbedring af antioxidanter og immunstatus, og det hjælper også hesten med at beskytte sig selv mod miljøfaktorer som kan skade dens helbred (fx heste som udsættes for international transport eller er i forskellige miljøer). Cavalor Muscle Fit er specielt designet til at give næringsstoffer som støtter muskelsundhed og giver kostværktøjer som forhindrer udmattelse. Heste med muskelproblemer kan drage fordel af en kombination af Cavalor Muscle Fit og Cavalor OilMega.

Produkt-ID: 25480

Læs anmeldelser:

Cavalor Oilmega, 10 L