Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Cavalor Oilmega, 2 L

Produkt-ID: 25479

DKK 309,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Oilmega, 2 L
Beskrivelse

Beskrivelse

Da det indeholder en helt specifik blanding af fedtsyrer forbedrer Cavalor OilMega din hests generelle velbefindende og præstation.

FAQ

Hvad adskiller Cavalor OilMega fra andre olier?

Vegetabilske olier fra forskellige kilder indeholder flere omega-3 fedtsyrer end omega-6 fedtsyrer og vice versa. Cavalor OilMega er en blanding af forskellige vegetabilske olier for at give en afbalanceret fedtsyreprofil. I tillæg til denne specielle blanding af vegetabilske olier indeholder Cavalor OilMega den patenterede ingrediens NAB (Natural Anti-Biotics). NAB består af ingredienser som er kendt for deres antimikrobielle egenskaber. Heste med muskelproblemer kan drage fordel af at kombinere Cavalor Muscle Fit og Cavalor OilMega. Manipulering af kostens fedtsyre-ratio kan være til fordel for immunstatus, sædkvalitet og hudstatus.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Marilyn Little
0 Likes

I used wheat bran and rice bran oils for years in efforts to improve my horses’ coats and general health, but after I tried Cavalor Oilmega, I never went back to those other oils. I finally saw the beautiful coats I was looking for! Cavalor® Oilmega also improved overall health and weight gain. I got what I was hoping for without the excitability I noticed when using other products.

Eva Lendeckel
0 Likes

Hestene blev ikke plaget med muskeltrasthedstegn, selv efter anstrengende træning næste dag. Frakken strålede, selvom en hest var frisk afskåret. Imidlertid havde denne hoppe altid problemer med et kedeligt fald, med gave af olien var endnu bedre efter klipning. Mine heste har kastet sig på olien, skønt i det mindste vallak ellers er lykkelig, nogle gange endda kræsne, mens de spiser. Da ovenstående punkter overbeviste mig, vil jeg fortsætte med at bruge olien i disse to heste og især i vallak efter at have helet hans seneskade. Doseringen med flasken, jeg fandt noget uhåndterligt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.