Hoof Aid, 800 g

DKK 329,00
Prisen er inkl. moms
1 kg (DKK 411,25 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 7 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Høj dosering af biotin og andre hjælpestoffer til forbedring af hovkvaliteten.

Brug

Cavalor Hoof Aid er et næringsmæssigt værktøj til opretholdelse af god hovkvalitet og til forstærkning af hovene. Cavalor Hoof Aid gives præventivt til heste som har tendens til at lide af moderate problemer vedrørende nedsat eller ringe hovkvalitet. Til heste med meget dårlig hovkvalitet anbefaler vi Cavalor Hoof Aid Special.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Grundet den unikke sammensætning, er Cavalor Hoof Aid bemærkelsesværdig for sine relativt hurtige og frem for alt vedvarende resultater. Der er udover kvalitetsbiotin tilføjet vitamin A, vitamin D3 og zink (som er vigtig for hovenes normale vækst og struktur). Produktet indeholder også aminosyren methionin, som spiller en vigtig rolle i hovens vækstprocesser.

Dosering

Ponyer, rekreationsheste og sportsheste: 30 gram/dag. Fortsæt tilskuddet i mindst to måneder (effekten opbygges gradvist). Maksimal dosis per dyr per dag: 100 gram.

Pakning

Bøtte med 0,8 kg

FAQ

Bør jeg give biotin for at forbedre hovkvaliteten?Biotin er et vigtigt næringsstof til hovvækst og -kvalitet. Andre næringsstoffer såsom methionin, kobber, svovl, calcium og vitamin A er dog også vigtige for opretholdelse af hovvækst og -kvalitet. Cavalor Hoof Aid leverer et bredt spektrum af næringsmæssige værktøjer til opretholdelse af hovvækst og -kvalitet.

Hvad er forskellen mellem Cavalor Hoof Aid og Cavalor Hoof Aid Special?Cavalor Hoof Aid Special blev udviklet til at forstærke hovene og fremme hovkvalitet. I tilfælde af svære hovkvalitetsproblemer anbefales det at give Cavalor Hoof Aid Special som tilskud. Cavalor Hoof Aid kan bruges som vedligeholdelsestilskud når hovene er genoprettede.

Produkt-ID: 25414

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.