Hoof Formula

DKK 679,00
Prisen er inkl. moms
5 kg (DKK 135,80 / kg)
15% EKSTRA rabat på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.05.2022. Ikke gyldig for mærkene Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

HOOF FORMULA består af 37 % flydende proteiner, der er særdeles rige på essentielle aminosyrer og de sulfur-indeholdende aminosyrer methionin og cystin.
HOOF FORMULA er derfor specielt velegnet for hesteatleter på højenergi-diæt.
HOOF FORMULA er nok det fodertilskud på markedet med den højeste mængde biotin (100mg/kg) og A-vitamin (975000 UI/kg). Kombineret med andre vitaminer (PP, Bc, B12) spiller disse to faktorer vitale roller i opbygningen af stærkt, sundt horn.
HOOF FORMULA indeholder høj koncentration af kalcium for at korrigere mulige ubalancer i dette minerals tilførsel. Det indeholder også optimal balance imellem andre mineraler der er uundværlige for hestens sundhed, for eksempel magnesium, kalium og fosfor.
Og disse elementer kan ikke klare deres rolle uden de rette mængder sporstoffer, hvor de fleste er essentielle medvirkende faktorer. Så, HOOF FORMULA tilfører betydelige mængder af kobber, zink, kobolt og jod.


Brugsanvisning:


Brugsanvisning:
Anbefalet daglig mængde:
Pr. 100 kg hest: 1/4 mål, 40 gr.
Føl (fra 6-18 måneder): 1/4 mål, 40 gr.
Ponyer: 1/2 mål, 80 gr.
Heste: 1 mål, 160 gr.
Vedligehold: halvdelen af daglig mængde.


Produkt-ID: 25392

Læs anmeldelser: