-20% på alt fra Horze *
Brug koden: MIDWEEK
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo

Tilskud til hud & pels

Fodertilskud til pelsen giver glans så hesten stråler. Hudprodukter conditionerer pelsen, plejer huden og giver en sund, skinnende pels.

Dine filtre:
24 artikler

Fodertilskud til pelsen kan give hesten ekstra glans.

En skinnende pels siger meget om hestens generelle helbred. Alle kan tilføje et lag med olie eller silikonespray for at give indtryk af en blank pels, men ægte sund pels kommer indefra. Ved at give din hest den bedste ernæring vil den få en dejlig pels. Fodertilskuddene fra Horze optimerer hestens pels og indeholder blandt andet fedtsyrer, biotin og methionin. Disse næringsstoffer fremmer også hovkvaliteten.

Fodertilskud til huden kan forandre grov og mat pels til en skinnende blank dragt.

Hudsygdomme er generende for hesten, men ved at bevare helbredet med et tilskud der er designet til at genoprette huden og pelsens naturlige balance, ser hesten bedre ud samtidig med at sygdommene heles. Tilføj de rigtige vitaminer og mineraler til hestens foderplan, så huden holder sig blød og fri for plager der kan give kløe og irritation. Hørfrøolie og andre næringsstoffer som lysin, zink og folinsyre kan også øge det naturlige indhold af olie i huden. Husk at begrænse vask af hesten, og når du gør det må du kun bruge shampoo og sæbe der er beregnet til hestens sarte hud. Med en god balance af næringsstoffer i huden vil hesten med garanti få en strålende, stævneklar pels.