« Tilbage / Mærker / Betta Life

Betta Life PharmaTrac Total Digestive Support Equine Supplement, 400 gr

RRP: -18% Rabat
DKK 229,00
RRP: DKK 279,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.4 kg (DKK 572,50 / kg)

Få din påskegave - Spar 15% fra 600 kr og 20% fra 1000 kr

Shop nu

Kopier kode: EASTER
Køb for 600kr +, spar 15%. Køb for 1000kr, spar 20%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 07.04.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret PharmaTrac Total Digestive Support Equine Supplement, 400 gr
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Fordøjelsestilskud. PharmaTRAC Total Digestive Support er det sidste nye fordøjelsestilskud, der kun indeholder førsteklasses aktive ingredienser og nul tilsætningsstoffer. Mangel på appetit Ved stressede situationer hvor maksimal støtte kræves Ideelt til heste der skifter foder Er med til at opretholde et sundt fordøjelsessystem Ved lang transport eller længere tids boksro Før anstrengende træning Tynd mave Balance i maven Fordøjelsesbalance for heste Sund mave hos heste BETTALIFE® produkter er udviklet og produceret eksklusivt i UK og batchtestet for renhed. For det bedste resultat anbefaler vi, at man tilsætter PharmaTRAC i et lille fiberbaseret måltid før træning (maks. 30 minutter før). PharmaTRAC er designet til at understøtte mavens og de indre organers sundhed og det er et velsmagende pulver der tilsættes foderet. Må kun anvendes til dyr. Der er ingen restriktioner for anvendelse af PharmaTRAC Total Digestive Support ved konkurrencer eller lignende. PharmaTRAC er velegnet til heste der oplever: Tynd mave Vægttab

Teknisk beskrivelse:

Analytiske bestanddele pr. 100 g: protein 7.7 g, fibre 14.3 g, fedt i alt 4.9 g, kulhydrater i alt 16.9 g, natrium 13.58 g, energi 171 kcal.

Produkt-ID: 334238

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: