Muscle Fit, 2 kg

DKK 1.049,00
Prisen er inkl. moms
2 kg (DKK 524,50 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Leveringsalternativer
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Cavalor Muscle Fit modvirker produktionen af mælkesyre. Bruges før og efter intense anstrengelser for at opnå optimal muskelfunktion og smidighed. Efter 2 dage vil din hest være mindre udsat for muskelstivhed og -ømhed.

Brug

Muskelkramper og stivhed er fænomener som menneskeatleter kan relatere til. Ryttere som ikke er i god nok form kan også lide af disse muskelproblemer. Top konkurrenceheste oplever samme problemer. Idet præstationsniveauet er højt, er det vigtigt at undgå forsuring. Konsekvenserne af ikke at genkende, forhindre og fjerne muskelstivhed er velkendte: tab af form, udeblivelse fra konkurrencer, skader og måske endda en total ende på al deltagelse i stævner. Det er afgørende at give specifikke næringselementer som fremmer produktionen af substanser der hæmmer mælkesyreproduktion og stimulerer fjernelse/nedbrydning af overskydende mælkesyre. Konkurrenceheste har et større behov for disse næringsstoffer. Heste som tidligere har haft muskelproblemer kan blive ved med at være følsomme for disse problemer. Administrationen af Cavalor Muscle Fit i 2 til 3 dage inden en svær indsats vil give forbedret muskelfunktion.

Sammensætning

Cavalor Muscle Fit indeholder et bredt udvalg af næringselementer som modvirker produktionen af syre og nedbryder og fjerner ophobet syre relativt hurtigt, selv under anstrengte forhold. Cavalor Muscle Fit har også en stærk anti-inflammatorisk effekt. Cavalor Muscle Fit er for nylig blevet beriget med isoleret hvedeprotein, et immunkomponent som hjælper muskelpræstation ved sin antioxiderende aktivitet. Sammensætningen af Cavalor Muscle Fit - en blanding af specifikke vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer, svovl-forstadier, naturlige antioxidanter og andre næringsstoffer - gør det til et produkt som ofte anbefales af specialister.

Dosering

To poser (30 gram) per dyr per dag opblandet med foderet. Cavalor Muscle Fit kan gives præventivt flere dage før hård anstrengelse (til at forhindre stive muskler) eller i 3 til 4 uger i tilfælde hvor stivhed opdages efterfølgende. (Maksimal dosis: 120 gram per dyr per dag).

Pakning

Spand med 2 kg

FAQ

Hvad er forskellen på Cavalor Muscle Fit og Cavalor Muscle Base?

Cavalor Muscle Fit indeholder højkvalitets næringsstoffer som forbedrer muskelfunktion og derfor hjælper med at forhindre udmattelse. Cavalor Muscle Fit bør anvendes få dage inden konkurrence og som kosttilskud til heste med muskelproblemer. Cavalor Muscle Base er bedst at anvende under træning, mens Cavalor Muscle Fit kan gives 2 dage inden, under eller 1 dag efter konkurrence.

Kan jeg give Cavalor Muscle Fit daglige i en længere periode?

Ja, heste som er følsomme for muskelstress kan særligt drage fordel af dagligt tilskud med Cavalor Muscle Fit i længere perioder.

Hvor lang tid går der før man kan se effekten af Cavalor Muscle Fit?

Som rytter bør man kunne mærke forbedring i hestens smidighed inden for få dage.

Produkt-ID: 25503

Læs anmeldelser:

Cavalor Muscle Fit, 2 kg