Muscle Force Em, 2 kg

DKK 1.149,00
Prisen er inkl. moms
2 kg (DKK 574,50 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Et 100 % naturligt produkt som øger muskelmassen og forbedrer præstationerne ved at øge antallet af muskelceller. Synlig forbedring efter 6 uger.

Brug

For at få konkurrenceheste hurtigt tilbage til tidligere niveau efter en periode med hvile, reduceret arbejde, nedsat træning eller sygdom, er det vigtigt at arbejde for en balanceret og optimal opbygning af musklerne. Dette kræver et samspil mellem træning, motion og ernæring. Cavalor Muscle Force giver hurtigt mærkbare resultater, med en ensartet udvikling af muskler. Cavalor Muscle Force giver også gode resultater med unge heste når en hurtigere udvikling af muskelkraft er nødvendig.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Muscle Force er et kosttilskud til ernæringsmæssig genvinding og/eller ernæringsmæssig støtte af musklerne. De leverer de essentielle næringsstoffer som støtter den naturlige og hurtige udvikling af muskler uden at forstyrre andre fysiske processer. Cavalor Muscle Force indeholder albuminer, kulhydrater, mineraler, vitaminer, urter og nukleotider. Denne unikke sammensætning af byggesten og næringsstoffer som er involveret i muskelvækst vil bidrage til en balanceret muskeludvikling og forebygge muskelskader efter intensiv træning. På grund af den unikke sammensætning af Cavalor Muscle Force, og det faktum at det er sammensat af 100 % naturlige stoffer og ikke indeholder forbudte stoffer i konkurrencesport, er det meget anvendt i galop/trav, western, springning, dressur og avl og anbefales ofte af veterinærer.

Dosering

Konkurrenceheste: 2-3 poser (=30 - 45 gram) per dyr per dag.

Ponyer og rekreationsheste: 2 poser (=30 gram) per dyr per dag.

Giv tilskuddet i mindst 5 uger for fuldt udbytte. Maksimal dosis per dyr per dag: 120 gram (= 8 poser).

For hurtigere resultat kan man give dobbeltdosis (4-5 poser/dag) den første uge.

Pakning

Spand med 2 kg.

FAQ.

Giver det mening at give min hest Cavalor Muscle Force når den ikke trænes!ta

Det bedste resultat opnås når man bruger tilskuddet sammen med træning, men det har også effekt på heste i hvile.

Hvad adskiller Cavalor Muscle Force fra andre lignende produkter?

I modsætning til andre produkter indeholder Cavalor Muscle Force ikke Gamma oryzanol og kan derfor trygt bruges under konkurrence uden at miste sin effekt. Cavalor Muscle Force giver en unik proportional muskelvækst i modsætning til lignende produkter.

Hvor lang tid tager det før man kan se effekten af Cavalor Muscle Force?

Et maksimalt resultat kan man se efter en 45 dages periode. Effekten varer i ca. 3-4 måneder. Hvis ønsket, kan behandlingen gentages efter 2-3 måneder.

Ud fra vores erfaring får man bedst effekt hvis man bruger Cavalor Hepato Liquid før man begynder behandlingen med Cavalor Muscle Force.

Produkt-ID: 25497

Læs anmeldelser:

Cavalor Muscle Force Em, 2 kg