Sanconil, 1 kg

DKK 419,00
Prisen er inkl. moms
1 kg (DKK 419,00 / kg)
15% EKSTRA rabat på din ordre
Kopier kode: WEEKEND15
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 31.01.2022.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Supplerende foder til heste. Sanconil er et helt naturligt, rent plantebaseret og high-grade tillægsfoder, der fremmer muskelvækst. Det er baseret på naturligt dyrkede og nøje udvalgte ferskvandsalger.Sanconil indeholder naturligt en meget afbalanceret kombination af højkvalitetsingredienser, som omega-3-fedtsyrer, 21 aminosyrer i unik sammensætning, antioxidanter, mineraler og carotenoider. Sanconil med mikroalger, lucerne og en frisk æblesmag tilbydes i en mini-pille, som heste er vant til.Sanconil indeholder en unik blanding af 2 arter mikroalger: den blå-grønne Spirulina og den grønne Chlorella. Begge arter har længe været kendt for deres positive virkninger på sportshestes immunforsvar, samt på hestens evne til at komme sig efter skader. Lucerne har længe været brugt i hestefoder pga deres gavnlige virkninger på væksten af ​​muskler, knogler og sener.Sanconil er ikke et præstationsfremmende stof, og vil ikke give positiv-udslag ved dopingtest.


Teknisk beskrivelse:


SAMMENSÆTNING:Ingredienser: ferskvandsalger (40%, en blanding af Spirulina og Chlorella), lucernemel, saccharose, fructose, sojaolie, æble aroma. Analytiske bestanddele: råprotein: 28. 7%, råfibre 7. 7%, råfedt 5. 3% (heraf 13% omega-3 fedtsyrer), råaske 4. 6%.


Produkt-ID: 300647

Læs anmeldelser:

Sectolin Sanconil, 1 kg