TrikemSport WorkingDog Energy Booster, 500 ml

DKK 249,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

En kraftfuld energi-booster med MCT-olie, der hurtigt giver musklerne koncentreret energi. Hydrolyseres helt i tarmen og lagres i muskler for direkte omdannelse til energi. Formuleret med CLA som øger fedtforbrændingen og bidrager til, at yderligere øge ydeevnen og udholdenhed under fysisk anstrengelse.
MCT-olie er en mediumkædede fedtsyre fra eksklusive olier. Disse metaboliseres mere effektivt end traditionelle olier i kroppen og er blevet en integreret og højt værdsat energikilde til højtydende sportsfolk.
CLA er et fedtbrænder, der katalyserer omdannelsen af lagret fedt til lettilgængelige energi. Udover den fordelagtige effekt af øget energi, har videnskabelige undersøgelser vist, at CLA er med til, at producere de fedtsyrer som udgør næring for hjernen og dermed stimulerer indlæring og hukommelse.


Teknisk beskrivelse:


NDHOLD per 10 ml: CLA* - 500 mg, MCT-olie - 900 mg. Formulerad i rapsolja.*/ Conjugated Linoleic Acid.


Brugsanvisning:


Gives som koncentreret energitilskud 1 uge før maksimal ydelse. Bygger op en kraftfuld energireserve.Hvis Energy Booster bruges i længere perioder, såsom i jagtsæson eller konkurrenceperiode, bør du være ekstra opmærksom på hundens vægt. Dosering: Dagligt 10 ml / 10 kg kropsvægt en uge før den planlagte maksimal ydelse.En dobbelt dosis på dagen for maksimal ydelse og dagen før. Bør ikke overdoseres med større afvigelse fra den anbefalede dosering.


Produkt-ID: 313629

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.