TrikemSport WorkingDog Max Glucosamin+, 450 g

DKK 149,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Et naturprodukt fremstillet af fisk og skaldyr, med ekstra høj absorptionskapacitet. Glucosamin forekommer naturligt i kroppen og er involveret i dannelsen af ledbrusk. Tilsætningen af mangan fremmer opbygningen (rekonstruktion) af brusk.

MaxGlucosamin + optages let i maven / tarmkanalen, hvor det er til stede som glucosamin sulfat. Sulfat tilføjer svovl, som også er nødvendig i bruskdannelse.

Glucosamin er et endogent stof fundet i fx brusk, sener og ledbånd. Styrker leddene hos hunde i træning og modvirker stivhed. Med stigende alder reducerer kroppens egen evne til, at producere glucosamin, som kan være en af grundene til at ældre hunde lider af stive led.

Formuleret i velsmagende og sund prebiotisk gærkultur som stabiliserer intestinal kultur og forbedrer optagelse af næringsstoffer.
Max Glucosamin + indeholder ingen sukker.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD per 5 ml: Glukosaminsulfat-KCL - 550 mg, Mangan – 0,4 mg.


Brugsanvisning:


Glucosamin er nok den mest gennemprøvede ledtillskottet og mange hesteejere har oplevet betydelige operationelle forbedringer på ældre heste.I dag ved vi, at Glucosamin er kun en af flere nødvendige byggesten, og vi anbefaler bruge Hyaluron365, som er en mere komplet supplement og forbedrer ledvæsken smørende funktion til at forebygge slitage på leddene.Med MaxGlucosamin kan være lidt lavere omkostninger end med Hyaluron365, som efter vores erfaring giver bedre resultater på lang sigt. Dosering: Dagligt 5 ml/10 kg kropsvægt. Strø på maden.


Produkt-ID: 313636

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.