Trikem Dog TrikemSport WorkingDog Max Glucosamin+, 450 g

DKK 179,00
Prisen er inkl. moms
Spar 25 % på et valgfrit produkt
Kopier kode: HIGHLIGHT25
Minimumsværdien for ordren er 550 kr. Kupon kan ikke kombineres med andre kuponer. Tilbudet er kun gyldigt for et produkt. Rabatten trækkes fra det produkt, der har den højeste salgspris. Hvis et produkt allerede er reduceret, vil den nedsatte pris blive taget i betragtning. Rabatten trækkes kun, hvis den er højere end den allerede tilgængelige rabat. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmæssigt reducerede værdi af varerne. Gælder ikke ekskluderede produkter (information på produktsider). Gyldig til og med 10/18/2021.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Et naturprodukt fremstillet af fisk og skaldyr, med ekstra høj absorptionskapacitet. Glucosamin forekommer naturligt i kroppen og er involveret i dannelsen af ledbrusk. Tilsætningen af mangan fremmer opbygningen (rekonstruktion) af brusk.

MaxGlucosamin + optages let i maven / tarmkanalen, hvor det er til stede som glucosamin sulfat. Sulfat tilføjer svovl, som også er nødvendig i bruskdannelse.

Glucosamin er et endogent stof fundet i fx brusk, sener og ledbånd. Styrker leddene hos hunde i træning og modvirker stivhed. Med stigende alder reducerer kroppens egen evne til, at producere glucosamin, som kan være en af grundene til at ældre hunde lider af stive led.

Formuleret i velsmagende og sund prebiotisk gærkultur som stabiliserer intestinal kultur og forbedrer optagelse af næringsstoffer.
Max Glucosamin + indeholder ingen sukker.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD per 5 ml: Glukosaminsulfat-KCL - 550 mg, Mangan – 0,4 mg.


Brugsanvisning:


Glucosamin er nok den mest gennemprøvede ledtillskottet og mange hesteejere har oplevet betydelige operationelle forbedringer på ældre heste.I dag ved vi, at Glucosamin er kun en af flere nødvendige byggesten, og vi anbefaler bruge Hyaluron365, som er en mere komplet supplement og forbedrer ledvæsken smørende funktion til at forebygge slitage på leddene.Med MaxGlucosamin kan være lidt lavere omkostninger end med Hyaluron365, som efter vores erfaring giver bedre resultater på lang sigt. Dosering: Dagligt 5 ml/10 kg kropsvægt. Strø på maden.


Produkt-ID: 313636

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

TrikemSport WorkingDog Max Glucosamin+, 450 g