Trikem Dog TrikemSport WorkingDog Max ProBact, 6x10 g

DKK 215,20
DKK 269,00
Prisen er inkl. moms
10 % EKSTRA på din bestillling
Kopier kode: CYBER10
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.12.2021.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Gavnlige bakterier og fiber som hurtigt genopretter balancen i tarmens mikroflora. Sænkning af pH og begrænser udvikling af toksiske bakterier. Forbedrer en øget fordøjelse og næringsstofoptagelse. Indeholder kun naturlige bakterier og præbiotisk fiber.

MaxProbact indeholder meget høje koncentrationer af gode bakterier som er beskyttet af en mikroindkapsling når de passerer gennem maven. I tarmene løses kapselen op, og frysetørrede bakterier aktiveres og etablerer sig i tarmfloraen. Gavnlige bakterier skaber en tarmmiljø som modvirker toksiske bakterier og beskytter tarmslimhinden.


Teknisk beskrivelse:


INDHOLD: Encapsulated lactic acid bacteria - 10e8 stInulin - 10 g. Pakke med 6 dose-poser.


Brugsanvisning:


Dosering: < 20 kg - 1/2 dose-pose, 1-2 ggr/dag. > 20 kg - 1 dose-pose, 1-2 ggr/dag. Dosis justeres efter problemets omfang.Ingen risiko for overdosering på grundlag af ovenstående retningslinjer.


Produkt-ID: 313638

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

TrikemSport WorkingDog Max ProBact, 6x10 g