JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Kentucky Turnout gamacher, læder, forben

Produkt-ID: 306707

DKK 739,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Kentucky Turnout gamacher, læder, forben
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Kentucky Turnout gamacher, læder, forben
DKK 739,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Kentucky Turnout gamacher, læder, forben
Beskrivelse

Beskrivelse

Når det handler om at kombinere brilliant design med enestående performance, er Kentucky Horsewear gamacher prøvet og godkendt af topprofessionelle verden over. Denne sæsons nyhed i Kentucky-kollektionen er disse gamacher, som kombinerer klassisk udseende med de nyeste materialer. Kentucky Turnout gamacherne af læder integrerer kraftig, hårdfør 100% vandtæt PVC-læder med foring af luksuriøs imiteret lammeskind og EVA. De nye gamacher tilbyder en overkommelig løsning til ryttere som ønsker enestående benbeskyttelse til hverdagsbrug, og giver samtidig fremragende beskyttelse uden et kæmpe prisskilt.Disse gamacher, som er anatomisk designet med to kraftige og sikre velcrostropper, giver 100% komfort til heste med følsom hud og er nemme at vedligeholde. Dette gør dem til et ideelt valg for ryttere på tværs af discipliner og niveauer.Gamacherne bruges hovedsageligt til træning, skridtmaskine, longering etc.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget godt produkt!
0 Likes

Produkt i henhold til dets beskrivelse, der passer mig perfekt! Ved ulemper opmærksomhed unik størrelse for sine temmelig stive gangartere, så passer den snarere til de store heste.

Størrelse: Stor
Dejlige, funktionelle leggings
1 Likes

Jeg kiggede efter holdbare gangartikler til min 1,85 m kæmpe, hvilket ikke var let, fordi alt er bare for lille til ham. Men disse gangartere passer ham meget godt i størrelsen Warmblood og ser temmelig elegant ud! Brugte det nu i 1 måned, og de ser stadig ud som nye, fordi den glatte yderside (som ikke er fremstillet af ægte læder men kunstlæder) er meget let at rengøre. Lammeskindforet er pænt og fluffy. Velcro-fastgørelseselementer er meget gode, der er intet eller løsnes ved et tilfælde. Alt i alt er leggings ikke billige, men top kvalitet, som helt sikkert vil vare længe!

Størrelse: Stor

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.