FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Kentucky Magnetic staldgamacher

Produkt-ID: 18529

DKK 1.239,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Kentucky Magnetic staldgamacher
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Kentucky Magnetic staldgamacher
DKK 1.239,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Kentucky Magnetic staldgamacher
DKK 1.239,00
Kentucky Stable Rug 0g
DKK 1.249,00
Kentucky Magnetic staldgamacher
Beskrivelse

Beskrivelse

DEN IDEÈLLE STALDKAMMERAT Ideel til behandling af hævelse og til heste med kronisk artrit og seneproblemer. Baseret på Bekaert BEKINOX® teknologi, fremstillet af BEKINOX® metalfibre vævet ind i stoffet. Påvirker elektrisk ladede partikler i cellevæggen, stimulerer blodcirkulationen og har en afslappende effekt på nervesystemet. Hvis du ønsker at beskytte og støtte din hests ben i stalden, giver de NYE terapeutiske bandageunderlag fra det tekniske gamachemærke Kentucky Horsewear en sikker og god løsning. Kentucky Horsewear Recuptex/Texishield stald bandageunderlag kombinerer tekstilteknologi fra det 21. århundrede med et anatomisk formet ydre og inkorporerer aftagelige, åndbare bandageunderlag i et intelligent materiale ved navn Recuptex. Dette tekstil er fremstillet af det fineste *Inox-garn (et rustfrit stålfiber) som bevarer det i kroppen dannede magnetiske felt med et EMI (Electromagnetic Interference) skjold og som er også varmeledende, hvilket har en række helende egenskaber på kroppen: såsom påvirkning af de elektrisk ladede partikler i cellevæggen og stimulering af blodcirkulationen gennem infrarød varmastråling tilbage til hestens ben, hvilket også påvirker iltflowet. Dette kan til gengæld hjælpe med bedrings- og helingsprocessen i kroppen, samtidig med at det fremmer afslapning gennem hestens nervesystem. Det åndbare neopren yderlag giver bevægelsesfrihed og de store, solide velcrostropper giver sikker pasform, men er hurtige og lette at tage af og på. Både underlag og ydergamache kan maskinvaskes ved 30 grader, uden at deres effektivitet eller præstation redceres. *Inox garnet er fremstillet af Bekaert, et af de største belgiske firmaer der er specialiseret i rustfri stålprodukter. Med mere end 28.000 ansatte omsætter de også for 4,6 miliarder euro. Det giver tryghed for kunderne på grund af fornuften bag teknologien.


Egenskaber:


  • Vital støtte mod stivhed og seneproblemer
  • Patenteret tekstil bringer videnskaben ind i stalden
  • Effektiv, nem pleje og let at påsætte
  • Støtter heling og fremskynder rekreation
  • Ikke-invasiv støtte af heling
  • Forstærker heling og fremmer afslapning

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jeg er meget ophidset
3 Likes

Først var jeg skeptisk overfor den magnetiske effekt, men ikke alt for meget blev lovet. Du kan se, hvornår du henter benene, hvor varme de er blevet, og hesten er helt afslappet. Passformen er stor (Haflinger), og kvaliteten kan heller ikke klage. Sømmene er godt færdige, og funktionen, som du kan tage indersiden af og vaske, er meget behagelig. I sig selv et 1a produkt.

Størrelse: Normal
Store leggings
3 Likes

Meget flot leggings. På trods af deres enhedsstørrelse tilpasser de sig godt (WB). Prisen er lidt høj, men vi er meget tilfredse.

Størrelse: Normal
Gode overtræk!
2 Likes

God pasform, men lidt lille i størrelse. Størrelse L passer til min første pony. De sidder godt, selvom de bruges udendørs. Let at tænde og slukke.

Størrelse: Normal
Best stable boots
1 Likes

This is really a very good stable boot. It has a very good fit and don't turn and move around my horses legs. My horses didnt have a problem but i got them as prevention so cant say if they really do as described, i hope that they do.

Størrelse: Normal
Kentucky Recuptex / Texishield stabile bandager
1 Likes

For heste, der er nødt til at arbejde hårdt og deres ben er under stort pres, er dette de ideelle bandager. Der er ingen problemer med bandager mod dette. De er lette at bruge og gør deres job. Jeg er meget tilfreds med det.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.