Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Hodelag Elite komplett, lær

Produkt-ID: 11581

DKK 1.090,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Hodelag Elite komplett, lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Elegant, travhodelag komplett i lær. Med oppsjekk i lær, tofarget.


Gennemsnitlig vurdering
3.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Lækkert Hovedelag
1 Likes

Har fået et lækkert hovedelag, i en god kvalitet... det er flot lavet, og elegant....Det er ikke som lovet 2- farvet, men klassisk sort...det lever op til mine forventninger, men er dog skuffet da, det ikke lever op til beskrivelsen med de 2 farver.... ( den brune farve ville lige have været prikken over ièt ) Gerneralt... 3 stjerner, Pga. Fejl i beskrivelse... Stil... 3 Stjerner, Elegant, mangler dog lige den anden farve, så det ville være eksklusivt... Kvalitet... 5 stjerner, Helt i top...

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.