Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Ekstra Lette treningsbelegg

Produkt-ID: 19811

DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Ekstra Lette treningsbelegg
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Ekstra Lette treningsbelegg
DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Ekstra Lette treningsbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Senebelegg uten "speedy cut". Festes med borrelås. Laget av en slitesterk plastblanding, med fòring av lett termoskum som formes til en perfekt passform på hestens bein. Tilgjengelig i to størrelser avhengig av lengden på beinbeskytteren.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

god pistolbeskyttelse!
0 Likes

Købt disse som et husly til min voluminøse unge hest og er meget tilfreds. De er lette, beskytter hele benet og sidder godt!

Trænings- / løbebelægning
0 Likes

Positivt at de var meget lette. Svært at sige noget om holdbarhed. Blev meget synlige mærker i belægningen efter et løb, på en hest, der ikke ridser belægningen mere end normalt. Billig i pris, det er godt!

Overkommelig øvelsesbeskyttelse
0 Likes

Købt disse som et træningsomslag til min dame, der blev bredere bagpå. Sidder godt og beskytter pænt. Plus på kanten, at de bare er tynde og ikke føler sig klodsede på knoglen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.