FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze lammeskind til næsebånd.

Produkt-ID: 22811

DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze lammeskind til næsebånd.
DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze lammeskind til næsebånd.
Beskrivelse

Beskrivelse

Skift fleecen på krydsnæsebåndet ud med denne lille beskytter.


Horze lammeskindspad er perfekt til alle krydsnæsebånd, især den smukke Horze Mexican krydstrense. Klip det enkle stykke lammeskind til den rigtige størrelse og frisk næsebåndet op.


Egenskaber:


  • Blød ekstra lammeskind
  • Kan klippes til den rigtige størrelse

Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Lufttørres fladt liggende. Giv den fylde i tørretumbleren på lav temperatur, om ønsket.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Virkelig dårligt
0 Likes

Håret var af dårlig kvalitet, plasteret var for stort, og da jeg skar i den rigtige størrelse, var næsten alt håret allerede dryppet. Ikke værd at pengene ----

Dyrt stykke imiteret pels
0 Likes

Faux pels fuld fåreskind polstring. Intet fastgørelsessystem til hårstykket, kloakken ville have modtaget en lignende plaster gratis. Skuffet med produktet helt.

Super fluffy
0 Likes

Super fluffy og ser smuk ud. Kvaliteten er virkelig god. Vil du købe igen og anbefale. Ser godt ud på en mexicansk hovedtøj.

Super!
0 Likes

Fantastisk til små, ikke-understregede snatches. Har ikke nogen problemer med vedhæftningen, men jeg har ikke sat den fast, men har altid lagt den lige under den. Holder godt og glider ikke lidt :) Jeg er helt tilfreds, bare på grund af prisen.

God prisforhold
0 Likes

Er en smule stor til min pony mexicanske grime, men er ikke så slemt. Pelsen er pæn og blød, ikke for polstret. Snarere tværtimod. Kan ikke sige, om det bruges hurtigt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.