Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze lammeskind til næsebånd.

Produkt-ID: 22811

DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze lammeskind til næsebånd.
Beskrivelse

Beskrivelse

Skift fleecen på krydsnæsebåndet ud med denne lille beskytter.


Horze lammeskindspad er perfekt til alle krydsnæsebånd, især den smukke Horze Mexican krydstrense. Klip det enkle stykke lammeskind til den rigtige størrelse og frisk næsebåndet op.


Egenskaber:


  • Blød ekstra lammeskind
  • Kan klippes til den rigtige størrelse

Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Lufttørres fladt liggende. Giv den fylde i tørretumbleren på lav temperatur, om ønsket.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

stor
2 Likes

Hun er meget smuk, meget behagelig for hesten !! Så jeg vil virkelig anbefale dig, at flere priser er meget overkommelige, kort for gode ting!

Meget praktisk!
1 Likes

En dejlig ting for mexicanske Trensen, som ikke er nok polstret! Når du fastgør, skal du være lidt kreativ, og beskæringen er også lidt vanskelig. Med en skarp kniv fungerer den dog ganske godt og med flydende lim derefter hurtigt fastgjort. Her er prisen, ydelsesforholdet fuldt ud!

Praktisk tilbehør!
0 Likes

Dette er en dejlig opfindelse for mexicanske fans, fordi ikke alle mexicanske næsebånd er underlagt, du skal bare være kreativ i vedhæftningen.

Great!
0 Likes

Som en stor næseunderlag, som allerede skrevet nedenfor, skal du være virkelig kreativ for vedhæftningen. Ikke desto mindre sidder det godt efter afgrøden! Fantastisk pris!

God prisforhold
0 Likes

Er en smule stor til min pony mexicanske grime, men er ikke så slemt. Pelsen er pæn og blød, ikke for polstret. Snarere tværtimod. Kan ikke sige, om det bruges hurtigt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.