« Tilbage / Hest / Bid / Trensebid

Beris Beris løst ring bid m/komfort stang, ring 7,5 cm, blødt

DKK 479,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Beris løst ring bid m/komfort stang, ring 7,5 cm, blødt
Størrelsesguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbage

Når man måler bidstørrelsen skal man altid måle længden fra indersiden af en bidring (eller kindstykke) til indersiden af den modsatte. Forvis dig om at biddet er helt strakt. Biddets tykkelse måles lige indenfor bidringen. Når det sidder i hestens mund, bør der højst være 5 mm (¼") luft på hver side.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

En løs ring giver øget fleksibilitet i biddet. Den løse ring bør bruges til heste der foretrækker "fleksibilitet" og giver dig mulighed for at vælge det bedst matchende mundstykke til. Ringen hænger fint i sin kobber holder og det øger levetiden på biddet væsentligt. Dette anatomisk-korrekte bid hviler ligelidt på tungen og ganen og giver mere plads til fleksibilitet for tungen. Med dette bid vil det trukkede tøjle lægge ligelidt pres på tungen og ganen. En tværgående klemning af tungen og ganen vil ikke forekomme. Det er heller ikke muligt at klemme læberne ved brug af bid gjord. Komfort stangen ligger stille i hestens mund, takket være dens størrelse. Mullen Mouth bid anses for at være rimelig blide. Dette bid som er lavet af beris plastik vil gøre det muligt for rytteren at kommunikere med sin hest i en mere blid og delikat måde. Overfladen af vores bid er meget glat og de glider nemt i munden, også selv om hesten ikke savler så meget. Det bløde komfort bid er ideel til unge og sentivie heste.

Teknisk beskrivelse:

120/130/140 mm.

Produkt-ID: 313433

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: