FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze stangbid med æblesmag

Produkt-ID: 13150

DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze stangbid med æblesmag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze stangbid med æblesmag
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze stangbid med æblesmag
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkelt bid med æblesmag som er populært hos ungheste.


En unghest vil glæde sig over at få dette enkle, lige bid af syntetisk gummi som sit første bid. Dette bid er egnet til ridning og arbejde fra jorden. Det bruges ofte til spring og turridning. Gummiet med æblesmag gør det nemt for de fleste heste at acceptere biddet. Rustfrit stål der indeholder nikkel.


Egenskaber:


  • Bruges ofte til spring og turridning
  • Passer til arbejde fra jorden
  • Gummi med æblesmag gør det nemt for de fleste heste at acceptere biddet
  • Rustfrit stål (indeholder nikkel)

Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Virkelig behagelig
1 Likes

Disse er lette og behagelige burrs. Selv hesten ser ud til at kunne lide det, munden forbliver rolig og tygger ikke unødigt. Jeg købte disse til en gammel finsk hest til off-road brug. I det mindste til det formål, ja, gode. Jeg var lidt i tvivl om holdbarheden af disse, men i det mindste synes ikke en af dem at have nogen revner. Størrelser er ved at løbe ud, 145 brystvorter er nok til denne finske hest i normal størrelse.

Lige æblebid? ja tak!
3 Likes

Efter at have kørt tre forskellige heste på en regelmæssig delt bid og skiftet til Horze lige æblebid, kan jeg oplyse, at jeg aldrig vil skifte tilbage til split. På dem delte bidene havde hestene svært ved at finde god støtte, og det var bare for rodet i munden. Mens den lige gav en jævn og god støtte i munden og lå meget stille i hestens mund. a + at det var æblesmag, som hestene satte pris på =) Pænt design og bare tyk til en god pris! Anbefalet!

Størrelse: Lille
Min hest ELSKER denne smule!
0 Likes

Jeg er tilfreds med kvaliteten (ingen uslebne kanter på plasten, fine ringe i rustfrit stål) og min hest er tilfreds med smagen!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.