Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze todelt trensebid med æblesmag

Produkt-ID: 13155

DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Horze todelt trensebid med æblesmag
Beskrivelse

Beskrivelse

Gummibelagt trensebid med æblesmag der er perfekt til træning eller dressur.


Et kvalitetsbid fra Horze som er mildere end de almindelige engelske tredelte trensebid. Et populært bid der er konstrueret med en kerne af rustfrit stål og ugiftigt, højteknologisk plastik der gør det blødt, fleksibelt, blidt og komfortabel for hesten. Den unikke æbleduft forbedrer bidaccepten hos både unge og ældre heste. Det generer ikke hestens gane og opmuntrer den til at slappe af. Det er et af de mest populære mundstykker til dressur. Fremstillet af syntetisk gummi (med æblesmag og -duft) og en kerne af rustfrit stål. Ligesom de fleste engelske trensebid er den primære virkning, at de påvirker laderne i hestens mund. Det todelte mundstykke udøver en nøddeknækkereffekt når biddet påvirkes, hvilket lægger pres på tunge og gane.


Egenskaber:


 • Opmuntrer til at slappe af
 • Æblesmag for bedre accept
 • Syntetiske gummibid er blødere i munden end almindelige trensebid af stål
 • Anvendes til alle typer ridning
 • Ideelt til ungheste eller heste som ikke vil acceptere biddet
 • Fleksibelt og blidt
 • Ugiftigt
 • Holdbart
 • Generer ikke hestens gane

Teknisk beskrivelse:


Detaljer: Tykkelse: 23 mm (9 1/16 ").Fremstillet af syntetisk gummi (med æblesmag og -duft) og en kerne af rustfrit stål.*Indeholder nikkel.
Tykkelse 18 mm.


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Brugsanvisning:


Hvordan det fungerer:Ligesom de fleste engelske trensebid er den primære virkning at de trækker i siderne af munden. Det leddelte mundstykke udøver en nøddeknækkereffekt når biddet påvirkes, hvilket lægger pres på tunge og gane.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Jeg købte biten til min 25 år gamle vallak med Spat. Sygdommen får ham til at køre for det meste med kasseret nakke: - / Da jeg så biten med æblesmag, lagde jeg alt mit håb i denne bit, fordi min hest elsker at spise! :-D Og så havde jeg bit i går for første gang i det og lidt løb som en drøm! Det faktum, at tandprotesen har smag, kiggede han altid efter tandprotesen og gik igennem godt. Jeg kan kun anbefale!

0 Likes

Min hoppe accepterede tandprotokollen med det samme, men skarpe kanter blev allerede dannet første gang. Desværre kan jeg ikke anbefale biten, fordi risikoen for skade er for stor.

0 Likes

Stor tandpleje. Heste tygges, ingen bid eller tegn på slid, er meget godt i munden og er let.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.