Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze tredelt trensebid med æblesmag

Produkt-ID: 13156

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze tredelt trensebid med æblesmag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze tredelt trensebid med æblesmag
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze tredelt trensebid med æblesmag
Beskrivelse

Beskrivelse

Mundstykket med æblesmag vil gøre dette trensebid til hestens favorit.


Et kvalitetsbid fra Horze som er mildere end de almindelige engelske tredelte trensebid. Dette er et populært bid der er konstrueret med en kerne af rustfrit stål og ugiftigt, højteknologisk plastik der gør det blødt, fleksibelt, blidt og komfortabel for hesten. Det tredelte mundstykke giver uafhængigt pres på begge sider af hestens mund. Den unikke æbleduft forbedrer bidaccepten hos både unge og ældre heste. Biddet forstyrrer ikke hestens gane, er fremragende til avanceret træning og har et af de mest populære mundstykker til dressur. Ligesom de fleste engelske trensebid er den primære virkning, at de påvirker laderne i hestens mund. Det todelte mundstykke udøver en nøddeknækkereffekt når biddet påvirkes, hvilket lægger pres på tunge og gane. (V-form) På grund af det ekstra led reduceres nøddeknækkereffekten, fordi det former sig bedre efter hestens u-formede mund.


Egenskaber:


  • Tredelte bid giver mere plads til hestens tunge
  • Æblesmag for bedre accept
  • Syntetiske gummibid er blødere i munden end almindelige trensebid af stål
  • Anvendes til alle typer ridning
  • Ugiftigt
  • Fantastisk til avanceret træning
  • Generer ikke hestens gane

Teknisk beskrivelse:


Indeholder nikkel. Det er ikke almindeligt at heste har en allergisk reaktion på nikkel.
Tykkelse 18 mm.


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Brugsanvisning:


Hvordan det fungerer:Ligesom de fleste engelske trensebid er den primære virkning at de trækker i siderne af munden. Det todelte mundstykke udøver en nøddeknækkereffekt når biddet påvirkes, hvilket lægger pres på tunge og gane. (V-form) På grund af det ekstra led reduceres nøddeknækkereffekten fordi det bedre former sig efter hestens "U-formede" mund.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Vand scoop med æble smag
0 Likes

Denne snaffel overbeviser ikke kun med sin pasform, som er godt tilpasset hestens mund, men også med dens kvalitet. Materialet (plast) lugter ikke "giftigt, som jeg gjorde med andre mærker, men neutralt." Min unge hest accepterede dette tandpræparat øjeblikkeligt, og spytningen steg med æblens smag Hvad der var overraskende er, at tandprotesen er meget let (positiv). En lille ulempe er, at tandprotesen ikke er så meget anatomisk formet. Rengøringen af tandprotesen er meget let Denne protese er kun at anbefale, men man kan gøre en forbedring af den anatomiske form.

Størrelse: Normal
Vand scoop med æble smag
0 Likes

Denne snaffel overbeviser ikke kun med sin pasform, som er godt tilpasset hestens mund, men også med dens kvalitet. Materialet (plast) lugter ikke "giftigt", som jeg gjorde med et andet mærke, men neutralt. Min unge hest accepterede øjeblikkeligt denne tandpræstation, og spytningen er blevet intensiveret af æblesmag. Som et resultat blev min wallach også bedre kontaktet til tandproteser og var blødere i hånden. Hvad der var overraskende er, at protesen er meget let, men jeg synes det er positivt. En lille ulempe er, at tandprotesen ikke er særlig stærk anatomisk formet. Rengøringen af denne snaffle er meget let. I det store og hele anbefales dette protese kun. Der kunne foretages en lille forbedring, men på den anatomiske form.

Størrelse: Normal
Vand scoop med æble smag
0 Likes

Denne snaffel overbeviser ikke kun med sin pasform, som er godt tilpasset hestens mund, men også med dens kvalitet. En lille mangel er kun, at denne tandpræsentation muligvis er lidt mere anatomisk formet (til stede, men ikke stærk). Min unge hest accepterede øjeblikkeligt denne tandprotese, og spytningen blev intensiveret af æblesmag. Dette gjorde min hest bedre på biten og var lettere i hånden. Desuden er denne tandpræstation meget let, hvilket også er positivt! Materia (plastik) lugter ikke "giftig", som jeg gjorde med et andet mærke, men neutralt. Protesen kan let rengøres. I det store og hele anbefales dette protese kun. En lille forbedring kunne kun foretages på den anatomiske form.

Størrelse: Normal
Meget god og ikke dyr
1 Likes

Jeg synes, denne bit er meget god, hesten kan lide den, og den er fin. Min mening er, at hesten fungerer bedre med denne bit end med resten, jeg har prøvet. Anbefaler denne bit stærkt :)

Størrelse: Normal
Plastisk snaffel
0 Likes

God pasform, meget tilfreds, vores hest tager tandproteser godt Priser også Fair Har allerede bestilt denne artikel til flere heste

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.