Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze tredelt trensebid med æblesmag

Produkt-ID: 13156

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze tredelt trensebid med æblesmag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze tredelt trensebid med æblesmag
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze tredelt trensebid med æblesmag
Beskrivelse

Beskrivelse

Mundstykket med æblesmag vil gøre dette trensebid til hestens favorit.


Et kvalitetsbid fra Horze som er mildere end de almindelige engelske tredelte trensebid. Dette er et populært bid der er konstrueret med en kerne af rustfrit stål og ugiftigt, højteknologisk plastik der gør det blødt, fleksibelt, blidt og komfortabel for hesten. Det tredelte mundstykke giver uafhængigt pres på begge sider af hestens mund. Den unikke æbleduft forbedrer bidaccepten hos både unge og ældre heste. Biddet forstyrrer ikke hestens gane, er fremragende til avanceret træning og har et af de mest populære mundstykker til dressur. Ligesom de fleste engelske trensebid er den primære virkning, at de påvirker laderne i hestens mund. Det todelte mundstykke udøver en nøddeknækkereffekt når biddet påvirkes, hvilket lægger pres på tunge og gane. (V-form) På grund af det ekstra led reduceres nøddeknækkereffekten, fordi det former sig bedre efter hestens u-formede mund.


Egenskaber:


  • Tredelte bid giver mere plads til hestens tunge
  • Æblesmag for bedre accept
  • Syntetiske gummibid er blødere i munden end almindelige trensebid af stål
  • Anvendes til alle typer ridning
  • Ugiftigt
  • Fantastisk til avanceret træning
  • Generer ikke hestens gane

Teknisk beskrivelse:


Indeholder nikkel. Det er ikke almindeligt at heste har en allergisk reaktion på nikkel.
Tykkelse 18 mm.


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Brugsanvisning:


Hvordan det fungerer:Ligesom de fleste engelske trensebid er den primære virkning at de trækker i siderne af munden. Det todelte mundstykke udøver en nøddeknækkereffekt når biddet påvirkes, hvilket lægger pres på tunge og gane. (V-form) På grund af det ekstra led reduceres nøddeknækkereffekten fordi det bedre former sig efter hestens "U-formede" mund.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

6 Likes

Stor tandpleje. Efter min mening bedre end Waldhausen / Happy Mouth, fordi det ikke har noget aftryk, der gnider i munden .......

2 Likes

Er godt accepteret af hesten. Er det ikke koldt om vinteren. Rangle ikke som normale vandtårer. Har kun haft god erfaring med en ung hest.

1 Likes

Jeg er tilfreds med kvaliteten (ingen uslebne kanter på plasten, fine ringe i rustfrit stål) og min hest er tilfreds med smagen!

Fantastisk
1 Likes

Perfekt bit til en betyder og stædig hest som min. Holder ham glad, hvilket gør mig glad :) Meget glat overalt, ingen ru kanter, og jeg har haft det i et år, og det er stadig i god form. Vil bestemt købe igen

Apple Sanffle Bit sammenføjet
1 Likes

Vi ville have en lille smule til en OTTB-hest med en følsom mund. Vi vælger denne bit. Det har fungeret ganske godt for ham. Gummien har været den samme i de sidste par måneder, vi har haft det, selv med hans tyggning. God bit.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.