Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze Lester trense.

Produkt-ID: 10019

DKK 479,20
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Lester trense.
DKK 479,20
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Lester trense.
DKK 479,20
DKK 599,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Lester trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

Det U-formede, krystalbesatte pandebånd giver en denne kombinerede kvalitetstrense en elegant glød.


Det smalle pandebånd, på denne flotte trense, har små rækker rhinsten. Det polstrede næsebånd vil pynte på enhver hesterace. Vælg denne kvalitetstrense til stævne eller når du ønsker at se bedst ud.


Egenskaber:


  • Førsteklasses kvalitetslæder.
  • Krystalbesat U-formet pandebånd.
  • Ergonomisk nakkestykke.
  • Aftagelig næserem.
  • Sort trense med klare krystaller.
  • Brun trense har topasfarvede krystaller.
  • Gummibelagte web-tøjler er inkluderet.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Aftørres med varmt vand for at fjerne snavs og sved, efterfulgt af læderrens.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bridle Horze Crescendo Lester
1 Likes

Vidunderligt hovedtøj! Kvalitet læder, glatte sømme, blød bred kapsel; ved første øjekast stærk god hardware. Lad os se, hvordan det vil være videre i drift.

Foretrukne hovedtøj!
1 Likes

Dette er min foretrukne hovedtøj, som jeg ejer. Det er klassisk og smukt, og det kommer til en fantastisk pris! Da det først ankom, var læderet lidt stift, men super smidigt til prisen. Jeg var meget imponeret! Pandebåndet er lidt tyndt i forhold til næsebåndet, men det er ikke så slemt. Stadig et smukt pandebånd alligevel. Hovedtøjet passer PERFEKT undtagen næsebåndet er lidt for stort rundt omkring, slags ønske om, det var en krumtap eller en smule fladere, så det bare ville være lidt bedre, men bortset fra det .. foretrukne hovedtøj nogensinde og min hest er så behagelig i det og hans store gamle hoved :)

Crescendo Lester hovedtøj
0 Likes

Alt i alt elsker jeg hovedtøjet. Det ser godt ud, og det er let at justere. Afstemningen af hovedtøjet har kindstykkerne, halslåsen og næsebånd alle syet i en, hvilket gør det virkelig let at holde hovedtøjet niveau. Pandebåndet er lidt tyndere, end jeg havde forventet, så i en vinkel ser det lidt morsomt ud. Og næsebåndet kan have muligheden for at være større. Jeg købte kobberstørrelse til min pige, da hun er en Cob X, men hun er kun 13.3hh, så jeg tror ikke, at en 14.3hh Cob ville passe ind i dette hovedtøj.

Fremragende kvalitet og detaljer
0 Likes

Jeg har haft dette hovedtøj i brug i cirka to uger nu og har været mest imponeret over, hvor hurtigt det blødgjort for at passe til min hestes ansigt efter blot to rengøringer. Jeg var lidt bekymret for fuld størrelse cavesson, da jeg den første aften prøvede det på min hest, det var lidt stift, men igen bare lidt balsam, og det har formet sig smukt. Jeg synes personligt, at den brune farve er en smule mørkere end det viste billede her, mere af en chokolade, men det var faktisk det, jeg håbede på, så jeg er glad!

Perfekt!
0 Likes

Læderet på dette hovedtøj føltes smidigt lige ud af kassen. Den tykke polstring på næsebåndet gjorde, at den stak morsom ud, men lidt olie hjalp den med at ligge fladt. Det ser smuk ud på min grå pony og passer perfekt i mit budget. Jeg bemærkede, at pandebåndet ikke rækker lige så meget som billedet, det dybest set går lige over som et normalt pandebånd. Jeg elsker det stadig!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.