Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-20%

Horze Magnum Trense

Produkt-ID: 10003

DKK 423,20
DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Magnum Trense
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Magnum Trense
DKK 423,20
DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Magnum Trense
Beskrivelse

Beskrivelse

Flotte perler og rhinsten pryder det buede pandebånd på denne smukke trense.


Gør entré med din hest iført denne glitrende trense med stor opmærksomhed på detaljerne. Et bredt nakkestykke giver denne elegante trense en behagelig pasform, og forhindrer ekstra tryk. Det smalle næsebånd har en flot off-white søm og kommer med en næserem. Perler og krystaller pryder det kurvede pandebånd. Trensen har en blød foring, og tøjlekroge. Tøjler er ikke inkluderet.


Egenskaber:


  • Flot trense
  • Rundet pandebånd med elegante perler og krystaller
  • Smalt næsebånd med flot syning
  • Aftagelig næserem inkluderet
  • Tøjlekroge ved biddet

Teknisk beskrivelse:


100% læder.


Vaskeanvisning:


Aftør med en fugtig klud efter hver ridetur. Anvend derefter et godt læderrengøringsmiddel og læderbalsam.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

En kolbe-hovedtøj, der passer!
0 Likes

Jeg har en arabier med et lille hoved. Jeg prøvede adskillige hovedstaller i kobberstørrelse, alle var en løs pasform i det strammeste hul til hulhøjde og kindstykker. Denne justerede hovedtøj justeres korrekt, med et producenthul tilbage på hver side. Så størrelsen fungerer! Derudover er læderet en dejlig kvalitet til et hovedtøj i denne prisklasse og skal holde op i flere år: det er smidigt og tykt. Den polstrede krone er meget flot. Beadingdetaljerne er undervurderede og alligevel dejlige. Én ting, der bekymrede mig omkring bestilling (bortset fra størrelse) er, at nogle læder har en tydelig lugt. Jeg er meget glad for at rapportere, at dette læder er bedre garvet end de ildelugtende ting, der findes andre steder.

Størrelse: Normal
Klassisk hovedtøj!
1 Likes

Jeg købte denne grime til brug i træning, fordi min hovedtøj nu (som jeg har haft i 10 år og jeg rengør min tack efter hver tur) giver ud. Jeg så dette hovedtøj, og jeg måtte få det! Det er meget klassisk, og læderet er blødt, da jeg tog det ud af kassen, det kom i. Plus blingen tilføjer bare sin klassighed! Jeg er glad for, at jeg har foretaget dette køb! :)

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.