Spar 10% på hele din næste ordre over 800 kr!*
Få koden

Horze Sparta jagttrense.

Produkt-ID: 10014

DKK 527,20
DKK 659,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Sparta jagttrense.
DKK 527,20
DKK 659,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Sparta jagttrense.
Beskrivelse

Beskrivelse

En robust trense der er perfekt til lange ture.


Jagt- og hunterryttere anvender mange gange et bredt, fladt næsebånd og pandebånd, og denne trense har det hele. Denne lædertrenses høje kvalitet er velegnet til hyggeridning eller til jagt. Kind- og halsstykker har sølvfarvede snapspænder i rustfrit stål, der er lette og funktionelle. Udskil din jagthest fra staldkammeraterne med denne klassiske trense.


Egenskaber:


  • Ergonomisk designet nakkestykke.
  • Aftagelig næserem.
  • Aftageligt kindstykke på begge sider.
  • Tøjler er ikke inkluderet.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Supert hodelag
1 Likes

Har dette hodelaget til hesten min og det er kjempefint, har god passform og god kvalitet. Det eneste som kunne vert bedre er om prisen ble satt litt ned da hodelaget er litt dyrt.

Clipsene ble ødelagte fort
1 Likes

Læret blir fort slitt, klipsene ble ødelagte fort. Ellers fint hodelag.

I was skeptical about anatomical monocrowns...
0 Likes

But this bridle changed that! I have a mare who is somewhat green and seemed to constantly be rubbing her face. She wore a cob sized bridle in the collegiate line, so I bought her this bridle in cob size. The collegiate was almost a little big on her, but this one fits her perfectly with room to go up or down... except... for the cavesson. The flash is fine - but the cavesson is a too small and she's on the very first fitting. I may see if I can buy a spare in horse sized. Otherwise, I love this bridle and am extremely happy with my purchase, and so is my less annoyed mare :D

Hodelag
0 Likes

Veldig fint hodelag! Synes det er litt dårlig at ikke tøyler fulgte med da det er litt dyrt. Ellers er alt fint.

Fint hodelag i god kvalitet.
0 Likes

Hodelaget er av god kvalitet, normal passform. Meget justerbart og læret er mykt. Savner tøyler, samt at prisen er litt stiv. Men alt i alt et godt hodelag som har blitt min og hestens favoritt!

Bra
0 Likes

Veldig fint og slitesterkt men det er litt dyrt i forhold til at tøyler ikke følger med

Great Quality!
0 Likes

Good quality for the price point. Love the easy clips for changing bits out! Super convenient for schooling and training!

Super Trensenzaum
0 Likes

Die Trense enstpricht genau meinen Vorstellungen und kam mit super weichem Leder an. Jetzt, nach fast einem halben Jahr, ist das Leder immer noch super weich und schmiegt sich wunderbar an den Pferdekopf an. Empfehlung !!!

God trense til god pris
0 Likes

Trensen er rigtig fin og god, nemt at skifte bid, en Dyon lookalike men bedere kvalitet mener jeg. God godt nakkestøtter var mere anatomisk formet. Lækkert læder. Vil være lækkert hvis tøjler medfulgte

Lækker trense
0 Likes

Super lækker trense der sidder som den skal. Dog er næsebåndet en smule småt iforhold til at det er en cob. Den kan kun spændes i den yderste, ellers sidder den for stramt. Så man skal nok gå en størrelse op. Men ellers er det en super lækker trense til en fin pris

Alt for stort dessvere
0 Likes

Hodelaget var veldig pent og holder seg godt men spennen under haka og bedre nesereimner dessverre alt for store

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.