Få 12% rabat på ALLE dækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu

Horze Sparta jagttrense.

Produkt-ID: 10014

DKK 527,20
DKK 659,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Sparta jagttrense.
DKK 527,20
DKK 659,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Sparta jagttrense.
Beskrivelse

Beskrivelse

En robust trense der er perfekt til lange ture.


Jagt- og hunterryttere anvender mange gange et bredt, fladt næsebånd og pandebånd, og denne trense har det hele. Denne lædertrenses høje kvalitet er velegnet til hyggeridning eller til jagt. Kind- og halsstykker har sølvfarvede snapspænder i rustfrit stål, der er lette og funktionelle. Udskil din jagthest fra staldkammeraterne med denne klassiske trense.


Egenskaber:


  • Ergonomisk designet nakkestykke.
  • Aftagelig næserem.
  • Aftageligt kindstykke på begge sider.
  • Tøjler er ikke inkluderet.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk hovedlag
1 Likes

Har dette hovedbeklædning til min hest, og det er fantastisk, har god pasform og god kvalitet. Det eneste, der kunne være bedre, er, hvis prisen blev sænket lidt, da hovedlaget er lidt dyrt.

Klemmerne blev hurtigt ødelagt
1 Likes

Læderet er hurtigt slidt, klipperne blev hurtigt brudt. Ellers fint hovedlag.

Jeg var skeptisk til anatomiske monokroner ...
0 Likes

Men dette hovedtøj ændrede det! Jeg har en hoppe, der er noget grøn og syntes til stadighed at gnide hendes ansigt. Hun bar et hovedtøj i kobberstørrelse i collegiatlinjen, så jeg købte hende dette hovedtøj i kobberstørrelse. Kollegiet var næsten lidt stort på hende, men denne passer hende perfekt til plads til at gå op eller ned ... undtagen ... for cavesson. Blitzet er fint - men cavesson er for lille, og hun er på det allerførste. Jeg kan måske se, om jeg kan købe en reserve i hestestørrelse. Ellers elsker jeg dette hovedtøj og er ekstremt tilfreds med mit køb, og det er min mindre irriterede hoppe: D

Trenser
0 Likes

Meget flot pandebånd! Synes det er lidt dårligt, at der ikke kom nogen tøjler, da det er lidt dyrt. Ellers er alt i orden.

Fin hovedlag i god kvalitet.
0 Likes

Hovedlaget er af god kvalitet og normal pasform. Meget justerbar, og læderet er blødt. Mangler tøjler, og prisen er en smule stiv. Men alt i alt et godt hovedhold, der er blevet min og hestens favorit!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.