Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Venice trense.

Produkt-ID: 10045

DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Venice trense.
DKK 599,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
DKK 149,00
Horze Venice trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne pæne trense har et bredt, fladt næsebånd og unikke syede detaljer.


Bred polstring over hele denne trense giver exceptionel komfort. Nakkestykke, pandebånd og næsebånd med tilbagetræk er et godt valg. Stikningerne ser flotte ud uden at der er for mange detaljer ved denne solide trense.


Egenskaber:


  • Næsebånd med tilbagetræk.
  • Bløde lædertøjler med stoppere.
  • Spænder i rustfrit stål ved bid og tøjler.
  • Hvide stikninger definerer kanterne.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

14 Likes

Pandebåndet er meget smukt! Det ser ikke engang ud som på billedet) Panden, bagsiden af hovedet og kapslen på en blød bagside, jeg kan godt lide, jeg synes, at hesten også kan lide det) Huden er meget god. Jeg har en sort hovedtøj, men jeg tror, at brun ville have set endnu bedre ud. Tag derfor bedre brunt.

Imponeret!
9 Likes

I årenes løb har jeg købt ganske mange hovedtøj inden for $ 50 - $ 150 prisklasse. Horze Venice-hovedtøjet er langt mit yndlingskøb! Læderkvaliteten er langt bedre end andre hovedtøj i prisklassen, blød og smidig lige ud af kassen! Monokronen er en stor detalje, som normalt ikke findes på hovedtøj i denne prisklasse, og en er jeg meget taknemmelig for. Ser man på Venedig-hovedtøjet ved siden af en Plymouth-hovedtøj, en HDR-hovedtøj og et par andre, ser det langt dyrere og velforberedt ud. Jeg ville forvente denne kvalitet i en $ 2-300 hovedtøj, men ikke under $ 100! Jeg ELSKER også stylingen af Venice Bridle. Regelmæssige jægerbukser ser dvergede ud på min vallak med en stor romersk næse. Næsebåndet på dette hovedtøj ser ikke ude af sted på sit enorme, tykke hoved. Den generøse polstring på kronen, pandebåndet og næsenbånd fremhæver hovedtøjet smukt uden at overvælde det. Endelig ser spændelukningerne fantastiske ud på min hest og er lette at åbne / lukke. Min eneste klage er, at der ikke er en almindelig cavesson-mulighed. Min hest har ikke brug for en flash eller en krumtap, og det bliver besværet med at gøre kranken hver tur.

GOD HOVEDLINJE!
6 Likes

Godt pandebånd! Erhvervet for en uge siden. Alt blødt læderfor. Det ser fedt ud på en hest! Jeg tror, at jeg ikke kun kan lide mig, men også min hest. Jeg råder dig til at købe!

Komfortabel og holdbar!
6 Likes

Hovedtøjet er bare fantastisk! Siddes ideelt på en hest og forstyrrer den ikke. Jeg har haft dette hovedtøj i mere end et år. Hver dag bruges på to heste. Vi belægger det en gang om måneden. Tilstanden på hovedtøjet er behagelig, det ser ud som nyt på trods af at det bruges til slid. Jeg rådgiver alle !!! Beklager det ikke;)

5 Likes

Smukt læder komplet hovedtøj med subtile broderier. Blødt materiale, de inkluderede tøjler er lidt smalle. God værdi for pengene.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.