Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Weston trense.

Produkt-ID: 10017

DKK 303,20
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Weston trense.
DKK 303,20
DKK 379,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Weston trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

En metalkæde giver denne enkle klassiske trense ekstra glans.


En hverdagstrense behøver ikke være ordinær. Tilsæt lidt krydderi til din træning med et flot valg til en god pris. En indlagt metalkæde med rhinsten giver denne smarte trense karakter. Det rejste, polstrede, smalle næsebånd komplimenterer mange racer og gummibelagte web-tøjler er en dejlig bonus der giver yderligere grip.


Egenskaber:


  • Fordelagtig pris.
  • Aftagelig næserem.
  • Spændelukninger ved bid og tøjler.
  • Gummibelagte web-tøjler er inkluderet.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed. Aftør tøjlerne med fugtig klud.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fab
4 Likes

Absolutely great value for money. Lovely quality. Looks great on. Been using for about 6 weeks now and really pleased.

Top Trense
3 Likes

Für den Preis ist es wirklich eine 1A Trense ... schönes Leder, gut verarbeitet und viele ausreichend Möglichkeiten um es für große und kleine Warmblutköpfe zu verschnallen ... Kann man nicht meckern ...

Bra
1 Likes

Veldig bra! Litt stiv når man får den og bruker den i starten! Men for de som ikke kan bruke så mye penger på utstyr er dette et bra hodelag!

Stunning Bridle!
0 Likes

This bridle looks stunning on my horse. The bling brow band is just enough glitz but not too much for even my gelding: )

Great bridle
0 Likes

Superb quality for the price! The browband is cute and just adds a little bit of bling, without being too much. Fits great and can't find anything bad about it. Swapped the reins out that came with it and attached the Rubber Reins that Horze.com sells.

Horze Weston Bridle
0 Likes

Pretty bridle however the buckles are rusting after a month of having it. I never used in the rain and was kept inside however I do live in a humid area. The rust did not go away with scrubbing with steel wool. It is a fine schooling bridle.

Litt stiv
0 Likes

Veldig billig! :) Fin og se på og passer hesten :) Men den var veldig stiv i starten! Måtte bruke den en stund, men ble fremdeles ikke så myk som jeg ønsker.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.