Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze Weston trense.

Produkt-ID: 10017

DKK 303,20
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Weston trense.
DKK 303,20
DKK 379,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze Weston trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

En metalkæde giver denne enkle klassiske trense ekstra glans.


En hverdagstrense behøver ikke være ordinær. Tilsæt lidt krydderi til din træning med et flot valg til en god pris. En indlagt metalkæde med rhinsten giver denne smarte trense karakter. Det rejste, polstrede, smalle næsebånd komplimenterer mange racer og gummibelagte web-tøjler er en dejlig bonus der giver yderligere grip.


Egenskaber:


  • Fordelagtig pris.
  • Aftagelig næserem.
  • Spændelukninger ved bid og tøjler.
  • Gummibelagte web-tøjler er inkluderet.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed. Aftør tøjlerne med fugtig klud.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

god
10 Likes

Meget god hovedtøj. Prisen er ret i overensstemmelse med kvaliteten. Tak for den meget hurtige levering. Alt leveres sikkert og forsvarligt. Jeg vil bestemt anbefale det til alle.

Øverste hovedtøj
4 Likes

For prisen er det virkelig en 1A hovedtøj ... flot læder, godt lavet og masser af muligheder for at bære det til store og små varmblodshoved ... Kan ikke klage ...

Fab
4 Likes

Absolut stor værdi for pengene. Dejlig kvalitet. Ser godt ud. Har brugt i ca. 6 uger nu og virkelig tilfreds.

god
2 Likes

Meget god! Lidt stift, når du får det og bruger det først! Men for dem, der ikke kan bruge så meget penge på udstyr, er dette en god hovedpine!

Bedøvelse hovedtøj!
0 Likes

Denne hovedtøj ser fantastisk ud på min hest. Bling-pandebåndet er lige nok glitz, men ikke for meget til selv min vallak:)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.