Få 12% rabat på ALLE dækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu

Canter Man & Hale Conditioner - Equimist, 600ml

Produkt-ID: 25727

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Canter Man & Hale Conditioner - Equimist, 600ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Canter Man & Hale Conditioner - Equimist, 600ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Uden sidestykke i sin evne til at holde man og hale glat, filtringsfri og dejlig blød. Dette kraftfulde middel mod sammenfiltringer er vores mest populære produkt og en favorit rundt omkring på kloden. Denne prisvindende, langtidsvirkende conditioner reducerer beskadigede hår ved at nedsætte behovet for at børste. Den fine spraypåføring, og den meget lille dråbestørrelse på Equimist 360, giver bedre dækning af det enkelte hårstrå hvorved effekten maksimeres.


Egenskaber:


  • Equimist 360 kan sprayes i 360°, hvilket betyder, at du kan tilmed kan påføre produktet mens dispenseren vender på hoveder, perfekt til de svært tilgængelige steder
  • Equimist 360 danner et bredt spraymønster, hvilket giver en mere jævn fordeling end traditionelle sprayflasker
  • Den fine spraypåføring, og den meget lille dråbestørrelse, sikrer en god dækning og en perfekt finish hver gang
  • Det specialdesignede triggerhoved afgiver meget lidt lyd når der sprayes, hvilket er ideelt til ejere af unge eller nervøse heste
  • Denne teknologi giver en suveræn tømning af flasken, så der ikke efterlades noget af produktet i bunden
  • Træthed i hånden, som ofte forbindes med normale sprayflasker- og dåser, er reduceret dramatisk med Equimist 360

Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super!
2 Likes

Det fungerer godt! Let at anvende. Jeg brugte den lige i hesten. Hesten, jeg har brugt den på, er meget ung og ganske nervøs. Han løfter næsten ikke hovedet en gang. Jeg sprøjter det ind og venter et stykke tid, ca. 3-5 min. Så er besætningerne virkelig lette at børste ud. Hesten fik helt kæmpede sammenfiltrede hale, men jeg behøver ikke at bekymre mig med denne spray. Et ekstra plus er, at det lugter rigtig godt. Noget dumt er, at hvis du får noget på deres hænder, bliver de meget glatte, men det er ikke så farligt. Super god, anbefaler det stærkt!

God
2 Likes

Den er god og dufter godt den er godt og tager alle knuder og om en uge er hestens man/hale stadig blød

Effektiv og smart
1 Likes

Super effektiv spray, som er let at arbejde med og nem at bruge. Den ligger godt i hånden sprayer godt hver gang. Den et rigtig god til prisen.

fantastisk
1 Likes

Bruger den på ung hest og 9 år gammel. Forskellige racer og forskellig pels fungerer lige godt på begge sider. Halen og mennesket forbliver fint i 2 uger!

Absolut en favorit!
1 Likes

Tror aldrig, at jeg vil vende tilbage til at bruge nogen anden mand og halespray! Denne er stor, manden er meget glat og let at vedligeholde i flere dage fremover, noget helt andet end andre spray jeg har prøvet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.