Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Canter Man & Hale Conditioner - Equimist, 600ml

Produkt-ID: 25727

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Canter Man & Hale Conditioner - Equimist, 600ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Canter Man & Hale Conditioner - Equimist, 600ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Uden sidestykke i sin evne til at holde man og hale glat, filtringsfri og dejlig blød. Dette kraftfulde middel mod sammenfiltringer er vores mest populære produkt og en favorit rundt omkring på kloden. Denne prisvindende, langtidsvirkende conditioner reducerer beskadigede hår ved at nedsætte behovet for at børste. Den fine spraypåføring, og den meget lille dråbestørrelse på Equimist 360, giver bedre dækning af det enkelte hårstrå hvorved effekten maksimeres.


Egenskaber:


  • Equimist 360 kan sprayes i 360°, hvilket betyder, at du kan tilmed kan påføre produktet mens dispenseren vender på hoveder, perfekt til de svært tilgængelige steder
  • Equimist 360 danner et bredt spraymønster, hvilket giver en mere jævn fordeling end traditionelle sprayflasker
  • Den fine spraypåføring, og den meget lille dråbestørrelse, sikrer en god dækning og en perfekt finish hver gang
  • Det specialdesignede triggerhoved afgiver meget lidt lyd når der sprayes, hvilket er ideelt til ejere af unge eller nervøse heste
  • Denne teknologi giver en suveræn tømning af flasken, så der ikke efterlades noget af produktet i bunden
  • Træthed i hånden, som ofte forbindes med normale sprayflasker- og dåser, er reduceret dramatisk med Equimist 360

Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super!
2 Likes

Den funker kjempe bra! Enkel å påføre. Jeg har bare brukt den i halen på hesten. Hesten jeg har brukt den på er veldig ung og ganske nervøs. Han løfter nesten ikke på hode en gang. Jeg sprayer det inn og venter en stund, ca. 3-5 min. Da er flokene kjempe enkle å børste ut. Hesten fåt allrid kjempe flokete hale, men jeg trenger ikke å bekymre meg med denne sprayen. Et ekstra pluss er at den lukter veldig godt. Noe dumt er at viss du får noe på henda, blir de veldig glatte, men det er ikke så farlig. Super bra, annbefaler den sterkt!

God
2 Likes

Den er god og dufter godt den er godt og tager alle knuder og om en uge er hestens man/hale stadig blød

Effektiv og smart
1 Likes

Super effektiv spray, som er let at arbejde med og nem at bruge. Den ligger godt i hånden sprayer godt hver gang. Den et rigtig god til prisen.

Fantastisk
1 Likes

Bruker den på unghest og 9 åring. Ulike raser og ulik pels, fungere like godt på begge. Halen og manen holder seg like fin i 2 uker!

Helt klart en favoritt!
1 Likes

Tror aldri jeg vil gå tilbake til å bruke noen annen man og halespray! Denne er knallgod, manen blir kjempeglatt og lett å vedlikeholde i flere dager fremover, noe helt annet enn andre sprayer jeg har prøvd!

Utrolig holdbar
0 Likes

Min er først ved at være tom nu, så flasken har næsten holdt 1 år på nær 1 1/2 mdr. Så må sige den er drøj i brug, så kan varmt anbefales.

Fantastisk produkt
0 Likes

Kan virkelig anbefale produktet, der holder alt hvad der beskrives. Fjerner snavs og filter. Selv nervøse heste er helt ok med spray. Sprayeffekt er fantastisk og drøj i brug. Fem velfortjente stjerner.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.