Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Pharma Mane & Tail, 500ml

Produkt-ID: 25623

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Mane & Tail, 500ml
Beskrivelse

Beskrivelse

En detangler til hestens man & hale.


Hurtigvirkende og langtidsvirkende detangler til man og hale. Multebærekstrakt fugter og glatter håret.


Egenskaber:


  • Udfiltrer
  • Fugter
  • Indeholder multebærekstrakt

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Aqua, Cetrimonium Chloride, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer ,Isohexadecane ,Polysorbate 60, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum, , /WARNING: Undgå kontakt med øjne. Må ikke indtages. Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost. Må ikke anvendes under sadelområdet, da det gør hestens pels glat.


Brugsanvisning:


Omrystes godt. Sprayes på en tør, ren man og hale. Børst grundigt.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

andmeldelse:)
3 Likes

ros: produktet er rigtig effektivt og nemt at bruge. ris: produktet har det med at dryppe hvis det ligger ned.

Rigtig god
3 Likes

Den er rigtig god og nem at bruge, men hvis den ligger ned i min strigle taske, drypper beholderen, og gør min strigle taske våd... Men eller løsner knuder rigtig godt ;) God pris. Og fin flaske den er i ;)

Super godt produkt :)
3 Likes

Synes den virker perfekt nu har jeg tre heste og alle elsker at lege og være vilde og derfor kan deres man og hale tit/nemt blive til knuder også sprayer jeg det i er det hele er perfekt, dog kan flasken når den ligger ned godt løbe ud :)

2 Likes

nu har jeg en hest og hun kan godt være ret vild på folden og når jeg så henter hende plejer jeg at sprøjte det i hende man og hale og det løsner virkelig meget rigtig god flaske som ikke drypper

1 Likes

Løser floker veldig fort! :) Lukter KJEMPE godt, og det blir en veldig frisk lukt. Anbefales!!!!!

1 Likes

På en godt vasket, rengjort og tørket man og hale gjør produktet det utrolig mye lettere å gre ut. Øker volum, har en meget behagelig lukt og holder man og hale flokefri over flere dager. Kunne virket en anelse mer skittavstøtende, men alt i alt et produkt å anbefale.

Super god showshine
1 Likes

Jeg synes personligt at den er super god til filtret man og hale. Jeg rider en islænder som har meget lang og tyk man. Den holder længe, for man behøver ikke at bruge ret meget af den. Og så er den fin til prisen. Jeg elsker duften. Har enlig kun gode ting at sige om den :-))

god
1 Likes

mega god til at filtre manen og halen ud men kan godt komme til at dryppe lidt efter man har sprøjtet jeg kan kun anbefale den

Anbefales!
0 Likes

Meget fornøyd! Lukter veldig godt og løser floker enkelt. Anbefales :)

Tipp topp!!
0 Likes

Veldig godt produkt! Sliter bare litt når flasken nærmer seg slutten... Da vil ikke spruteflasken fungere :-( Ellers ingen annmerkninger på selve produktet! :-)

Super!
0 Likes

Elskar den! Lukter kjempegodt og funker bra! Vil absolutt anbefale!!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.