Op til 20 % rabat på din bestilling
Uvex
Uvex

Uvex

51 artikler
Køb Uvex fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Sikkerheden kommer først, med kvalitetsprodukter fra den tyske producent, Uvex. Hjelme, handsker, briller og solbriller, holder ryttere og vognførere beskyttede mod det krævende liv inden for ridesporten. EPS yderskal og justerbare seler gør Uvex hjelmene sikre og behagelige. De mange valgmuligheder af ridehjelme fra denne verdens førende producent af sikkerhedsudstyr, betyder at der findes en perfekt hjelm til alle ryttere. Hjelmene spænder mellem stilarter i topkvalitet med krystaller, til simple skolehjelme til unge ryttere.

Uvex hjelme er skabt med IAS 3D-systemet til størrelsesjustering, så de passer til hvilken som helst hovedform. Det hurtigt tilpassende system (FAS) holder hjelmen på plads, og hjælper med at beskytte hovedet mod skader. Uvex hjelme kommer i former, stile, farver og finish der tiltaler alle ryttere. Du kan vide dig sikker på at hver eneste hjelm er designet med sikkerhed som hovedfokus, med et stilfuldt look. Det åndbare for, i disse lette hjelme, betyder at der ikke er nogen undskyldning for, ikke at have én på, selv på de varmeste dage. Den holdbare yderskal på Uvex hjelmene, betyder at der er mindre risiko for at de revner eller bliver skadet i tilfælde af slag, og vil dermed give dig ro i sindet og tryghed på dine rideture.

Uvex handsker er tilgængelige i farver og stilarter som passer til alle typer af ryttere og vognførere. Disse handsker passer bogstavelig talt som hånd i handske, og tillader god kontakt med tøjlerne, mens de beskytter mod slidtage. Flotte, tofarvede læderhandsker, er de internationale vognføreres valg, og er ikke bare elegante at se og have på, men er samtidig bløde og beskyttende. Åndbare og vaskbare, lette handsker er perfekte til hverdagsridning, såvel som et let lag af beskyttelse omkring stalden. Skønheden ved handskerne er, at de er prisbillige og kan maskinvaskes for nem pleje, og til fordel for pengepungen. Selv vinterridning til være en fornøjelse med handsker som har et Thinsulate for, og kunstpels som giver ekstra varme og moderne stil.

Øjenbeskyttelse er vigtigt for at holde dine øjne værnet fra sol og snavs. Brillerne fra Uvex er både stilfulde, holdbare og nemme at tage af og på. De er ligeledes trendy, moderne og ekstremt behagelige at have på. Glassene er designet til optimalt udsyn, som ikke vil forvrænges af vejrforholdene. Uvex briller giver høj beskyttelse fra UV-stråling, og har en behagelig næsepude til brug hele dagen. Skadelige solstråler og refleksioner fra sne eller vand, vil prelle af, og holde dine øjne sunde og beskyttede, mens du ser fantastisk ud. Uvex har stile der imødekommer dine behov, og de fleste rammer er nemme at justere for et skræddersyet look.

Horze er stolte af at tilbyde ridesportskollektionen fra Uvex, som dækker dine behov for beskyttelse under ridning.