FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Heavy Duty læder hultang

Produkt-ID: 53990

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Heavy Duty læder hultang
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Heavy Duty læder hultang
Beskrivelse

Beskrivelse

Kraftig hultang. Seks hulstørrelser. Gode håndtag.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: stål, kulstof.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Okay
0 Likes

En dejlig og ligetil piercer til den pris. Let at skifte hulstørrelse, men bliver lidt skæv, da det hurtigt glider, hvornår det skal tages i. Det fungerer i øjeblikket, men vil sandsynligvis købe mig en mere kraftfuld. Hvis du har råd til en dyrere, skal du købe en dyrere!

stor
0 Likes

Jeg købte dette klip for at lave ekstra huller på alle skoklemmer eller mangler det, bælter osv. Produktet kom hurtigt. Tunge tænger i smukt metallisk materiale og af god kvalitet, let at bruge og valg af størrelse på store huller. når hullet er gjort er det rent, rent. Endelig anbefaler jeg dette produkt, jeg blev dronningen af huller

Stabil stempel
0 Likes

I lang tid de første hultænger, der perfekt opfyldte deres formål! Det priseffektive forhold er top!

5+ hullestempel
0 Likes

Vidunderlig hulpunch! Kvalitativt lavet; ændring af diametre forekommer tydeligt uden fejl og ruller. Temmelig tungt. Hullerne gør det jævnt og ryddeligt. Tilfreds med prisen for et så godt værktøj.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.