FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Mundspærre, stor

Produkt-ID: 25320

DKK 839,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Mundspærre, stor
DKK 839,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Mundspærre, stor
Beskrivelse

Beskrivelse

Tandrasp Ideel til når man rasper hestens tænder.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Du har brug for en mundåbner, tøv ikke!
0 Likes

Tøv ikke med! Jeg kunne godt lide dig, jeg fortalte mig selv, at prisen på € 109, der blev leveret var for lav i forhold til hvad der praktiseres andre steder (650 € på et hovslagsted), at det ikke ville være solidt, at leveringen ville aldrig ankomme ... Jeg kontaktede endda Horze på forhånd for at vide, om produktet stadig var tilgængeligt ... men jeg var stadig i tvivl, fordi jeg havde set et forum, hvor en pige aldrig havde modtaget hende horze produkt og kunne ikke få hans CB godtgjort ... Kort sagt lidt af alt det, og så fortalte jeg mig selv, at vi aldrig gør noget i livet, hvis vi ikke tager nogen risiko lol ja! det er en stor overraskelse! det er en ægte mundåbner, der fungerer, som ikke adskilles ved brug, hvilket er et kvalitetsprodukt! Jeg anbefaler det i pris, kvalitet og levering! Jeg valgte en levering i et stafettsted og ankom chronopost til mit hjem! toppen! ingen klager ... Jeg takker Horze og hans team oprigtigt! Du kan stole på!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.