Vandspande og Vandkopper til Hest

Vandspande og Vandkopper til Hest

3 artikler
Kerbl vandskål K75, plastik, 2,8 l en halv tommer tilslutning Kerbl vandskål K75, plastik, 2,8 l en halv tommer tilslutning

Kerbl vandskål K75, plastik, 2,8 l en halv tommer tilslutning

DKK 379,00
Leveringsklar
Kerbl foder og vand skål FlatBack ca. 20 liter

Kerbl foder og vand skål FlatBack ca. 20 liter

DKK 149,00
(4)
Horze spand
RRP -20%

Horze spand

DKK 119,00
RRP: DKK 149,00
(24)

Køb Vandspande og Vandkopper til Hest på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Vandspande til heste er afgørende i en stald.

Hav friskt vand i nærheden af din hest til enhver tid, for at holde den frisk og sund. Heste har behov for masser af vand, for at understøtte fordøjelsen, og tilgængeligheden af rent drikkevand til enhver tid er afgørende. Nogle heste har brug for mere end en enkelt spand i deres staldbås i løbet af natten, og du vil få ro i sindet, velvidende om at hesten ikke bliver tørstig når du har sørget for at hænge et par spande inde hos den. Designet med den flade bagside, gør at de kan hænge fladt ind mod væggen, og undgå at den svinger rundt når hesten drikker. Spande med flade bagsider fåes i gummi eller plastik. Det bløde og fleksible gummi vil ikke knække, og det vil forblive fleksibelt selv i koldt vejr. Et godt og kompakt valg til hestetransport, er den sammenfoldelige vandspand fra Horze. Medbring denne handy plastiktaske med dig på turen, for at spare plads og sørge for friskt vand til din hest undervejs.

Vandskåle er praktiske redskaber til at sikre friskt vand dagen lang.

Nogle hesteejere foretrækker bekvemmeligheden ved en automatisk vandbeholder, for at fjerne behovet for konstant at genopfylde vandspandene. En stald med stabil vandtilførsel kan drage fordel af disse automatiske vandbeholdere, og forsyne opstaldede heste med friskt vand både dag og nat. Hestene vil hurtigt tilpasse sig disse automatiske vandere, og vil lære at de virker med blot en enkel berøring af mulen. Alt imens at de reducerer mængden af staldarbejde, er de ikke ideelle hvis du vil holde øje med hvor meget vand din hest drikker.