FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Effex Læder-Speedy-Shine,

Produkt-ID: 307681

DKK 39,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Effex Læder-Speedy-Shine,
DKK 39,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Effex Læder-Speedy-Shine,
Beskrivelse

Beskrivelse

Skinner med det samme.


Påfør ganske enkelt Speedy Leather Shine med en svamp på støvler, sadler, bid eller tasker lavet af alle slags læder - og de vil skinne smukt som om - de var blevet poleret.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Superbra
0 Likes

Superfleksible svampe, som du bare har brug for at kærtegne med dine støvler eller sko. Giver en superfin glans i skoen, men som derefter synker ned i skoen, så skinneben forbliver den mest snavsede i cirka 2 timer, så synker den ned i læderet, så du skal fylde op, hvilket er et minus. Ellers tilfreds med resultatet, og det er virkelig et godt alternativ for dig, der ikke kan klare polering, tommelfingeren op !!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.