JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu
-20%

Dublin Thermal vandtætte overtræksbukser II, Unisex

Produkt-ID: 314157

DKK 623,20
DKK 779,00
(Prisen er inkl. moms)
Dublin Thermal vandtætte overtræksbukser II, Unisex
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Dublin Thermal vandtætte overtræksbukser II, Unisex
DKK 623,20
DKK 779,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Dublin Thermal vandtætte overtræksbukser II, Unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

Dublin Thermal vandtætte overtræksbukser er ideele bukser der kan blive brugt hele dagen i vådt vejr for at holde dig tør og varm. De har silikone knæpuder til greb og er nemme at sætte på med ¾ lynlåse på hvert ben, samt en front lynlås og knaplukning. En Popper lukning ved foden sikrer en god pasform, med to lynlås sidelommer der har plads til opbevaring og en quiltet nylon foring som giver ekstra varme, hvilket gør disse overtræksbukser ideele til de kolde eller våde dage.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

virkelig vandtæt
1 Likes

Dette låg er virkelig varmt og vandtæt. Men desværre næppe åndbar at bære godt ved temperaturer under nul, snarere for varmt. Først lugtede lugten lugt og vaskes en gang ganske godt. Silikontrim giver godt greb, mens du kører. Det er en skam, at bukserne absolut ikke har noget snit, i ryggen mangler et gummiindløb eller velcro for at justere dem lidt af figuren. Ser lidt anderledes ud end på billedet, i bunden af benet mangler fanen med knappen.

Dublin vandtætte termiske bukser
0 Likes

Bukserne ser flot ud, men det er bredt i livet for mange piger / damer. Det ville ikke have haft nogen betydning, hvis der kun havde været et bæltespænde, så det kunne bæres. Jeg købte flere af disse som julegaver til ansatte, og jeg skulle have byttet den sidste, der ikke passede nogen; men er det for sent? :-(

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.