Roeckl Westlock handsker

RRP: -25% Rabat
DKK 501,75
RRP: DKK 669,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
20% EKSTRA rabat på mærket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 11.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Farve: Sort
Sort Roeckl Westlock handsker
Størrelsesguide
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

På kolde og våde dage er optimalt fungerende handsker et must. ROECKL SPORTS præsenterer WESTLOCK, et par tynde, følsomme og fremfor alt vandtætte handsker der lever op til de højeste krav. Systemet er baseret på en særlig lamineringsproces: den vandtætte, åndbare OutDry® membran lamineres direkte på indersiden af yderlagsmaterialet. Ydermaterialet og membranen smelter dermed sammen til et enkelt lag. Resultatet: ekstremt følsomme, tynde, vind- og vandtætte handsker der kan prale af exceptionel åndbarhed.Fordelen: vandet afvises direkte på den ydre overflade, så det – i modsætning til almindelige systemer – ikke kan trænge ind imellem yderlaget og membranen. Det forhindrer også materialet i at blive vredet når du holder om tøjlerne.Kort sagt: til håndryggen, ROECKL SPORTS udvalgte softshell. Takket være det tykke lag SILICONE-GRIP i håndfladen som er fremstillet af DURADERO – der er lige så komfortabelt som robust – får du lige den føling og sensitivitet du behøver når du håndterer tøjlerne. Neoprenmanchetten, med en plade der gør dem nemme at tage på og velcrolukning bagpå, sidder sikkert omkring håndleddet og beskytter det følsomme pulsområde. Derudover er pege- og tommelfinger touchscreen kompatible. Blikfang: det sølvfarvede ROECKL-logo på pegefingeren.


Teknisk beskrivelse:


Håndryg: 3-lag Nylon NFT Softshell.Håndflade: DURADERO WR.Egenskaber: OutDry®, SILICONE-GRIP, TOUCHSCREEN KOMPATIBLE, CARELESS CLOSURE, foring.Størrelser: 6,5 - 10,5.


Produkt-ID: 301610

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: