Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Avery fleecehandsker.

Produkt-ID: 31696

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Avery fleecehandsker.
Beskrivelse

Beskrivelse

Fleecehandsker er et perfekt valg når man rider når det er koldt. Disse åndbare og alligevel varme handsker har en smartphone-venlig knop på pege- og tommelfinger. Godt greb og silikoneprint i håndfladen og på tredje og fjerde finger gør at du let kan holde på tøjlerne. Handskernes innovative, trendy og nye stil, gør at du ikke behøver tage dem af når du skal bruge telefonen.


Egenskaber:


  • Fleecehandsker med silikonegreb på fingrene.
  • Perfekt til kølige efterårs-rideture.
  • Touchscreen-venlige fingre og tommel.

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30° med lignende farver. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Favoritten over lang tid!
3 Likes

Har haft denne type handske i næsten 3 år, og jeg elsker dem. Har den ældre model, og de har været helt fremragende. Nu i deres 3 vintersæson er de kun begyndt at bemærke lange vintre i det nordlige Norge. Sømmen på tommelfingeren begynder at løsne, så jeg har et hul der. Og at "telefon"-fingrene er løsnet i sømmen og er begyndt at falde fra selve handsken. Men efter så mange års brug er det helt fint. Jeg havde ikke troet, at de ville vare så mange år, dybest set mtp-prisen. Det er en meget billig og god handske med kvalitet langt over prisen. Den eneste ulempe er, at når handsken er slidt / beskidt, fungerer de "tuch" fingre ikke optimalt. Men dette er en lille bagatell, som man helt klart slipper af med. Jeg har brugt min såkaldte hverdag fra oktober / november og langt ude i april / maj. Jeg er en der fryser let på mine hænder, men disse handsker har været guld for mig. Med det samme er de kolde, men når du først er varm på dine hænder, holder de varmen ligesom sådan. Jeg skal klikke et par hjem nu for at erstatte de gamle, jeg har liggende, som snart falder i stykker. Bare elsker disse handsker!

God kvalitet!
1 Likes

Er meget tilfreds med handskerne! De passer perfekt og ser godt ud. Dejlig som efterår / forårshandsker, men kaldes sandsynligvis også for dem som vinterhandsker. Meget tynd fleecefor, men generelt gode ridehandsker

Irriterende stort
0 Likes

Handskerne er virkelig brede og holder derfor ikke hænderne. Også bred ved håndled, normal til fingerspidserne. Influenzaen er god, og de har gjort det godt med teamwork. Dog er handskernes materiale sådan, at alt muligt klæber fast.

Praktisk!
0 Likes

Jeg har brugt Horze Avery handsker i næsten 2 måneder. Varm, manchettenes længde er fremragende - håndledene er godt dækket. Når jeg ringer, fjerner jeg ikke mine handsker - skærmen reagerer på fingeraftryk.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.