Westerland Primaloft handsker

30% Rabat
DKK 300,30
DKK 429,00
Prisen er inkl. moms
Spar 14 % på din bestilling
Kopier kode: WINTER-SALE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.01.2022.
Farve: Sort
Sort Roeckl Westerland Primaloft handsker
Grøn Roeckl Westerland Primaloft handsker
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Denne moderne Westerland handske tilføjer et strejf af farve i vinterlandskabet. Handsken er både varm, blød og let, men dette betyder ikke at der bliver gået på kompromis med kvaliteten når det kommer til komfort, pasform og design. Det inderste lag af højkvalitets PrimaLoft Gold isolering holder dine hænder varme gennem lange rideture og træningstimer i ridehallen. De München baserede skræddere har udvalgt et holdbart microfiber materiale for baghånden. De kurvede og dekorative sømme, samt den kontrastfarvede lynlås er gode blikfang. Håndfladen er lavet af Duradero, som er et slidstærkt og komfortabelt syntetisk ruskindsmateriale, der desuden virker elastisk. Det ekstra lag af silikone grip garanterer rytteren et godt greb om tøjlen, såvel som den nødvendige fingerføling.Praktiske detaljer: Et velformet elastikbånd om håndleddet sikrer en ideel pasform, imens lynlåsen gør det muligt at trække handsken på nemmere. Handsken kan, selvfølgelig, vaskes ved 30° Celsius (86° Fahrenheit). Handsken findes i følgende farvekombinationer sort, sort/pink, pink/grøn og grøn/blå.


Teknisk beskrivelse:


Ydre materiale:Jmax mikrofibreHåndflade materiale:Duradero WREgenskaber:PrimaLoft® Gold isolering, Micro Bemberg foring, lynlås, silikonegribBaghånden: 100 % polyesterHåndflade: 60 % polyamid, 40 % polyurethane belægningInderfor: 100 % polyester.


Produkt-ID: 31551

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Roeckl Westerland Primaloft handsker